Γκόντας: Όχι εκκένωση, προκάλεσε ο Σπανούλης! (video-ντοκουμέντο)

15:53 3/5/2015 - Πηγή: AEK365

Το SPORTIT φέρνει στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που αποφασίζεται η τύχη του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για απόσπασμα των διαβουλεύσεων μεταξύ του διαιτητή Σπύρου Γκόντα, των εκπρόσωπων του Ολυμπιακού Γιώργου Σκινδήλια, και Χρήστου Σταυρόπουλου, του δικηγόρου του Παναθηναϊκού Μιχάλη

Δημητρακόπουλου και του επικεφαλής της αστυνομίας.

Κι ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιμένουν να ρωτούν γιατί δεν αδειάζει το γήπεδο, ο διαιτητής του αγώνα Σπύρος Γκόντας τους απαντάει χαρακτηριστικά " δεν προβλέπεται να εκκενωθεί το γήπεδο γι' αυτό το λόγο, αν όμως γίνει το παραμικρό θα διακοπεί σε βάρος του Παναθηναϊκού. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να μην προκληθεί ο κόσμος, γιατί ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) προκάλεσε..., και να τελειώσει ήρεμα το παιχνίδι. Είναι 1,5 λεπτό και θέλω να τελειώσει ήρεμα. Σκεφτείτε και τα υπόλοιπα παιχνίδια στο γήπεδό σας".

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της αστυνομίας λέει ότι "αν δεν αδειάσει το γήπεδο θα είναι δύσκολο" με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να παρεμβαίνει και ζητάει δύο λεπτά για να κάνει μια ανακοίνωση στους φιλάθλους λέγοντας χαρακτηριστικά "Θα του πω εγώ, σαν μαλ...ς που το κάνω τόσα χρόνια οτι αν πέσει έστω κι ένα κέρμα...". Ο Γιώργος Σκινδήλιας επιμένει για την εκκένωση και τότε ο διαιτητής του ζητάει τον λόγο με την ατάκα "κύριε Σκινδήλια θα σας καλύψω 150%".

Η συνέχεια βεβαίως είναι γνωστή. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς να αδειάσει το γήπεδο και η... συνέχεια μεταφέρθηκε και πάλι στα αποδυτήρια.

ΔΕΙΤΕ το αποκλειστικό βίντεο του SPORTIT.

Πηγή: sportit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα