Γκουαρντιόλα: Μπορούμε ακόμα καλύτερα

07:45 22/4/2015 - Πηγή: AEK365

Καταιγιστική η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε 6-1 τη Πόρτο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να υποστηρίζει πως η ομάδα του μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα ενώ σημείωσε πως δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος στην επόμενη φάση.
Σε δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι στην "Allianz Arena", ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την εμφάνιση, ειδικά μετά τις τελευταίες

εβδομάδες όπου παρουσιάσαμε προβλήματα στο γκολ. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο βελτιώθηκε και είχαμε προβλήματα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο άλλαξε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορείς να χαλαρώνεις.
Ακόμη και μετά το παιχνίδι στο Οπόρτο, είχα την αίσθηση ότι θα τα καταφέρουμε. Πάντα η διαφορά είναι στο μυαλό. Προσπαθώ πάντα να αναλύσω τον αντίπαλο. Δεν ήταν έκπληξη το πώς έπαιξε η Πόρτο στην έδρα της. Έχουν μια εξαιρετική ομάδα, αλλά σήμερα δεν έπιασαν αυτό το επίπεδο".
Για τον Τιάγκο Αλκάνταρα και τον επόμενο αντίπαλο της Μπάγερν Μονάχου, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Ο Τιάγκο έπαιξε πολύ καλά. Η δύναμή του είναι η νοοτροπία του. Μετά από ένα χρόνο έξω, απλά φανταστείτε το... επέστρεψε και πηγαίνει πολύ καλά. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, είτε είναι η Ρεάλ, είτε είναι η Μπάρτσα, η Ατλέτικο, η Γιουβέντους ή η Μονακό. Δεν έχει σημασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα