Γκουαρντιόλα: Εμείς νικητές ότι και αν γίνει

10:41 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Καμπ Νου" η Μπαρτσελόνα έχει την τελευταία της ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα καθώς υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης με τους Καταλανούς να καταφέρνουν να μειώνουν την διαφορά των δέκα βαθμών γεγονός που κάνει τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ισχυρίζεται πως ό,τι και αν γίνει στο τέλος αυτός και οι παίκτες του θα είναι νικητές.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Πρόσφατα ήμασταν αρκετά πίσω στην βαθμολογία και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ανοίξουμε ξανά την μάχη του

τίτλου. Το να βρισκόμαστε σε αυτή την θέση πριν το ντέρμπι είναι πολυτέλεια, είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Φτάσαμε να είμαστε 13 βαθμούς πίσω πριν παίξουμε με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καλντερόν και συμπεριφερθήκαμε σαν πρωταθλητές. Αυτό είναι που με κάνει περισσότερο από όλα υπερήφανο. Έχουμε ήδη προσφέρει, ο κόσμος δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για κάτι. Το αντίθετο, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και μάλιστα το κάναμε καλά. Ό,τι και αν γίνει εμείς έχουμε νικήσει".
Όσο για την βαθμολογική σημασία που έχει το ντέρμπι στο "Καμπ Νου", ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Αυτή την στιγμή το πρωτάθλημα είναι στα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρόθεση μας είναι να νικήσουμε και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τον τίτλο. Εάν νικήσουν αυτοί ή πάρουν ισοπαλία, το πρωτάθλημα είναι δικό τους. Εμείς έχουμε μοναδική επιλογή την νίκη διαφορετικά θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ερχόμενο πρωτάθλημα". Μάλιστα ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπογράμμισε πως σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης κατακτήσει το πρωτάθλημα θα σπεύσει να δώσει συγχαρητήρια στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα