Γκουαρντιόλα: Η αποβολή θα άλλαζε το παιχνίδι

11:11 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Μεστάγια" Βαλένθια και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την μη αποβολή του Χοσέ Πίντο στο 18ο λεπτό όταν ακούμπησε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να παραδέχεται πως ενδεχόμενη αποβολή θα άλλαζε τελείως το παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Μου είπαν πως ακούμπησε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής. Αν μείνεις με δέκα παίκτες, φυσικά αλλάζει το

παιχνίδι".

Όσο για το τελικό 1-1 ενόψει και της ρεβάνς στο "Καμπ Νου", ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Είναι καλύτερο που πάμε στο Καμπ Νου με αυτό το αποτέλεσμα γιατί τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Όταν έχεις ένα προβάδισμα όπως το 2-1 που είχαμε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει σαν να έχεις προκριθεί ήδη. Στηριζόμαστε στην συμπαράσταση των οπαδών μας προκειμένου να φτάσουμε στον τελικό. Αυτό που πάντα προσπαθούμε είναι να φτάνουμε στην νίκη". Τέλος, για την απουσία του Τσάβι, ο Γκλουαρντιόλα εξήγησε πως ο διεθνής μέσος είχε ανάγκη από ξεκούραση".

Keywords
Τυχαία Θέματα