Γκουαρντιόλα: Η διαφορά παραμένει μεγάλη

08:33 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

Οι δυο συνεχόμενες ισοπαλίες της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης βοήθησαν την Μπαρτσελόνα να μειώσει την διαφορά από τους 10 στους έξι βαθμούς και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αν και ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, εξακολουθεί να πιστεύει πως η βαθμολογική διαφορά των δυο ομάδων παραμένει μεγάλη.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είμαστε πίσω από την Ρεάλ, αλλά είναι προφανές πως για εμάς είναι καλύτερο που έφεραν ισοπαλία. Έξι βαθμοί είναι λιγότεροι από δέκα, αλλά η διαφορά παραμένει

μεγάλη. Η Ρεάλ έχει δυο ισοπαλίες στην σειρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα φέρει ισοπαλίες σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Για αυτό το λόγο η διαφορά είναι τόσο σημαντική. Για αυτό είπα πως ο τίτλος είχε χαθεί. Ήταν ένα σχόλιο βασισμένο σε αγωνιστικά γεγονότα.

Ο Γκουαρντιόλα κλήθηκε να σχολιάσει τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης για την διαιτησία κόντρα στην Βιγιαρεάλ με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα να δηλώνει: "Δεν παρακολούθησα τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βιγιαρεάλ, επομένως δεν έχω άποψη. Μερικοί από εμάς έχουμε οικογένειες, γυναίκες, παιδιά. Έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι το συγκεκριμένο. Όταν έμαθα για την ισοπαλία, ήμουν πιο χαρούμενος από ό,τι θα ήμουν αν η Ρεάλ είχε κερδίσει, αλλά εκείνη την νύχτα κοιμήθηκα ακριβώς όπως και τις προηγούμενες βραδιές".

Keywords
Τυχαία Θέματα