Γκουαρντιόλα: Τελικοί τα ματς με Μίλαν

15:22 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μίλαν στα προημιτελικά πριν φτάσει στα ημιτελικά και μετά στον τελικό όπου ενδέχεται να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να υπογραμμίζει πως για αυτόν και τους παίκτες του τελικοί είναι τα δυο παιχνίδια με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους.

Η Μίλαν είναι μεγάλη ομάδα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας. Θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου μας στην ρεβάνς για να προκριθούμε. Για μας είναι τελικοί τα ματς με την Μίλαν, δείτε τι παίκτες έχουν και θα καταλάβετε. Δεν σκεφτόμαστε καν τι μπορεί να ακολουθήσει στα ημιτελικά ή τον τελικό".

Στην συνέχεια ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλησε να αναφερθεί και στην μεταμόσχευση ήπατος στην οποία θα υποβληθεί ο Ερίκ Αμπιντάλ: "Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Εμείς αντιμετωπίσαμε αυτή την κατάσταση με τον Τίτο Βιλανόβα και τον Αμπιντάλ. Ο Ερίκ είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο και αυτό που προέχει είναι να θεραπευτεί και να μπορεί να ζήσει φυσιολογικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα