Γκούντγιονσεν: Στα χνάρια του πατέρα μου

12:12 23/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στα ποδοσφαιρικά χνάρια του πατέρα του, Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, συνεχίζοντας την παράδοση στην οικογένεια επιθυμεί ο γιος του επιθετικού της ΑΕΚ, Σβεγκ Γκούντγιονσεν. Ο μικρός στο περιθώριο του τουρνουά «Ranch Super Soccer

Cup» στο Σοφικό Κορινθίας μίλησε στο Minifootballnews.gr για τα όνειρα, τις φιλοδοξίες του και την Τσέλσι:

Για τη διαμονή του στην Ελλάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο πατέρας μου αγωνίζεται στην Ελλάδα και έχω την ευκαιρία να ζήσω σε αυτή τη χώρα. Η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα και περνάω ευχάριστα, έχοντας αποκτήσει και καινούργιους φίλους».

Για την ομάδα που υποστηρίζει:

«Είμαι οπαδός της Τσέλσι! Είναι η αγαπημένη ομάδα, γιατί έζησα πολλά χρόνια στο Λονδίνο, πέρασα υπέροχες στιγμές και έχω γνωρίσει τους περισσότερους παίκτες της ομάδας».

Για το αν η Τσέλσι καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Πιστεύω πως μετά τη νίκη με 1-0 στο Λονδίνο, η Τσέλσι μπορεί να αποκλείσει τη Μπαρτσελόνα και να προκριθεί στον τελικό. Θα πρέπει να αντέξει στην πίεση της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία και να μη δεχθεί γκολ. Το «0» στην άμυνα του πρώτου αγώνα της δίνει πολλές πιθανότητες. Ελπίζω να τα καταφέρει να προκριθεί και να κατακτήσει το τρόπαιο».

Για τους στόχους του:

«Θα ήθελα να έχω μία καριέρα, όπως του πατέρα μου. Να αγωνιστώ και εγώ σε ομάδες τόσου υψηλού επιπέδου, όπως η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα. Όνειρό μου είναι να αγωνιστώ με τη φανέλα της Τσέλσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα