Γκρίνια Ρόουρα για διαιτησία

08:18 3/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Παρκ Ντε Πρενς", η Μπαρτσελόνα ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Παρί Σεν Ζερμέν με το τελικό 2-2 να είναι πολύ καλό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Ζόρντι Ρόουρα ο οποίος γκρίνιαξε για την διαιτησία του Βόλφγκανγκ Σταρκ σημειώνοντας πως είναι πολλά τα διαιτητικά λάθη που γίνονται εις βάρος των Καταλανών.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της πρώτης μάχης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο συνεργάτης του Τίτο Βιλανόβα τόνισε: "Κυριαρχήσαμε, ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν πήραμε την νίκη. Υπήρχαν πολλές λανθασμένες αποφάσεις

εις βάρος μας. Το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς ήταν οφσάιντ, ενώ στην φάση που προηγήθηκε υποχρεωθήκαμε να παίξουμε χωρίς δυο παίκτες. Μας προβληματίζει αυτό, γιατί είχαμε και στο ματς με την Μίλαν στην Ιταλία αποφάσεις εναντίον μας. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, αν σκεφτούμε πώς εξελίχτηκε το παιχνίδι, νομίζω πως μας αδικεί. Επίσης το τίμημα ήταν μεγάλο για εμάς, καθώς τραυματίστηκαν ο Μέσι και ο Μασεράνο. Ανησυχούμε γιατί κάθε αγωνιστικό πρόβλημα είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το σημείο της σεζόν".
Για την ρεβάνς στην Βαρκελώνη, ο Ρόουρα δήλωσε: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε στην ρεβάνς και να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε ένα προβάδισμα αλλά θα πρέπει στην έδρα μας, με την βοήθεια του κόσμου μας, να τελειώσουμε την αποστολή μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα