Γκρίνια Βαλβέρδε για την διαιτησία

14:47 24/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ηττήθηκε 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε στην μονομαχία του Ντιέγκο Κόστα με τον Αϊμερίκ Λαπόρτε και υποστήριξε πως ο Ντιέγκο Κόστα θα έπρεπε να αποβληθεί.
Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Βάσκος τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο τόνισε: "Δεν είμαι διαιτητής, αλλά νομίζω πως ήταν μια εύκολη απόφαση. Θεώρησα ότι ήταν κόκκινη κάρτα και αποβολή. Νιώθω ότι ο Κόστα είναι πάνω από οτιδήποτε".
Για το παιχνίδι και την ρεβάνς

στο "Σαν Μαμές", ο Βαλβέρδε δήλωσε: "Προσωπικά, θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι, δεν υπήρχαν πολλές φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για εμάς. Η Ατλέτικο αμύνεται πολύ καλά, αλλά έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Έχουμε φέρει το ίδιο αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα στους δυο τελευταίους γύρους, αλλά εντός έδρας καταφέρνουμε να το ανατρέπουμε. Βέβαια, ο αντίπαλος τώρα είναι πιο δύσκολος. Πρέπει να πιάσουμε την Ατλέτικο στον ύπνο. Θα είναι πολύ δύσκολο και η αλήθεια είναι ότι έχουν το πλεονέκτημα, αν και δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες".

Keywords
Τυχαία Θέματα