Γλίτωσε με Τσιρίλο

19:26 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΓΡΙΝΙΟ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΧΟΣ (ΧΙΟ)

Αυτοκτόνησε ο Παναιτωλικός στο σημερινό παιχνίδι καθώς κατάφερε να ισοφαριστεί από τον κακό ΠΑΟΚ και έχασε την ευκαιρία να πάρει βαθμολογική ανάσα. Από την πλευρά της η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι

αισθάνεται τυχερή με το 1-1 και συνεχίζει την προσπάθειά της για την τρίτη θέση

Το Ματς:

Νευρικά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες με πολλά λάθη εκατέρωθεν. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλευόμενος και την έδρα του, είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο ένατο λεπτό, όταν ο Γκόλιας γύρισε επικίνδυνα από τα αριστερά αλλά ο Χαριστέας δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση . Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Σαλπιγγίδη να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή πάσα του Λίνο. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Θεωδορίδη στο 28'. Ο Χαριστέας έδωσε με πάσα στον έμπειρο μέσο και αυτός γύρισε υπέροχα το σώμα του νικώντας τον Χαλκιά για το 1-0. Η ομάδα του Τάκης Λεμονή μετά το γκολ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και είχε μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά ο Χαριστέας νικήθηκε από τον Χαλκιά. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του ,έδειχνε χαμένος στο γήπεδο και δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός πίεσε και προσπάθησε για το δεύτερο γκολ αλλά, χωρίς αποτέλεσμα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ στην μοναδική του ευκαιρία στο παιχνίδι κατάφερε να βάλει γκολ με τον Τσιρίλο και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ιταλός εκμεταλλεύτηκε το ωραίο κόρνερ του Γκαρσία και έκανε το 1-1, το οποίο πανηγύρισε έξαλα . Έτσι ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος εκτός έδρας από Νοέμβριο του 2011 ενώ ο Παναιτωλικός έχασε την ευκαιρία να πάρει νίκη παραμινής

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Τζενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόποουλος (91' Μουμίν), Σιόντης, Άντι (71' Ονουάτσι), Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (62' Παπάζογλου), Γκαρσία, Γεωργιάδης (69' Νιμανί), Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο (78' Σταφυλίδης), Φωτάκης, Λάζαρ, Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα