Γλίτωσε στο 90' η Βραζιλία (VIDEO)

08:36 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Βραζιλία και Ρωσία τέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει Μουντιάλ με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.
Η Βραζιλία, για πρώτη φορά από το 2001, μένει χωρίς νίκη για πέμπτο σερί παιχνίδι και μάλιστα απέφυγε την ήττα στις καθυστερήσεις όταν ο Χουλκ συνεργάστηκε ωραία με τον Μαρσέλο ο οποίος την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Φρεντ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Η Ρωσία

ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες με τον Σιρόκοφ και τον Κερζάκοφ αλλά στην συνέχεια η Βραζιλία πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Στην επανάληψη οι παίκτες του Σκολάρι πίεσαν αλλά η Ρωσία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ έπειτα από πολύ ωραία συνεργασία των παικτών του Καπέλο με τον Φαϊζούλιν να κάνει το 1-0.
Βραζιλία (Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Φερνάντο, Ερνάνες, Οσκάρ (67' Χουλκ), Κακά (78' Ντιέγκο Κόστα), Νεϊμάρ, Φρεντ.
Ρωσία (Καπέλο): Γκαμπούλοφ, Ανιουκόφ (46' Ντμίτρι Κομπάροφ), Ιγκνασέβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Εστσένκο, Σιρόκοφ, Γκλουσακόφ, Μπιστρόβ (46' Σατόφ), Φαϊζούλιν, Κοκόριν (46' Ζιρκόφ) (86' Γκριγκόριεφ), Κερζακόφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα