Γλίτωσε την ήττα αλλά... (VIDEO)

19:13 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΟΚ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Κάκος

Ο ΠΑΟΚ έδειξε και στο Περιστέρι πως του λείπει κάτι για να μπορέσει να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Πήρε ισοπαλία 1-1 με γκολ

στο τέλος απέναντι στον Ατρόμητο και αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον ΠΑΣ η διαφορά θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς αλλά δεν μπορούσε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε φάσεις. Στο 20' μετά την μπαλιά του Τζαβέλλα ο Λούκας βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά τον πρόδωσε το κοντρόλ του. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος ανέβηκε. Είχε μεγάλη ευκαιρία στο 24' όταν ο Καραμάνος δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Γλύκο και δύο λεπτά μετά σκόραρε. Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Γιαννούλη-Καραμάνου-Παπαδόπουλου ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά στο 29' ο Νάστος πρόλαβε τον Ολίσε. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (43') ο Παπαδόπουλος κατέβασε εκπληκτικά την μπάλα αλλά σούταρε άουτ.

Πιο δραστήρια η ομάδα του Στέφενς στην επανάληψη. Ο Λούκας στο 50' απείλησε με φάουλ και εννέα λεπτά μετά από ιδανική θέση πλάσαρε άουτ. Από εκεί και πέρα το... χάος. Ο Ατρόμητος ήλεγξε τον ρυθμό και αμυνόταν σωστά. Όλα αυτά μέχρι το 90' όταν ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ και ο Τζαβέλλας με κεφαλιά έκανε το 1-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (86'Φυτανίκης), Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (72'Φυτανίδης), Καραμάνος, Ουμπίντες, Μπρίτο, Παπαδόπουλος (78'Φάμπιο).

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ (60'Τζίόλης), Κατσουράνης, Λάζαρ, Λούκας (78'Λίνο), Βούκιτς, Ολίσε (70'Αθανασιάδης), Σαλπιγγίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα