Γλύκος: Με Σαββίδη αισθανόμαστε ασφάλεια

15:13 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στις εξέδρες της Τούμπας στο ντέρμπι με τον Άρη δεν άγχωσε τον Παναγιώτη Γλύκο ο οποίος επεσήμανε πως η παρουσία του νέου ιδιοκτήτη δίνει ασφάλεια στην ομάδα και υπογράμμισε την στήριξη που δίνει σε όλους στον ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107.4 FM"
- Για τον αγώνα με τον Άρη: «Είμαστε χαρούμενοι μετά από αυτή τη νίκη με ένα μεγάλο σκορ.

Εντάξει είμαι μακριά από τις φάσεις, αλλά αυτό συνηθίζεται να γίνεται. Απολαμβάνω, πάντως, την ομορφιά των γκολ, ήταν πολύ ωραία όλα τα γκολ, όλα ήταν ξεχωριστά. Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα, απλά οπισθοχωρήσαμε».
- Για το γκολ του Κλάους: «Όλα φαίνονται στο γήπεδο, εγώ είμαι μέσα στο παιχνίδι, είμαι πιο κοντά από άλλους. Φυσικά το είδα, ήταν ένα γκολ που έδειξε την κλάση του».
- Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός: «Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός. Θα ήταν αν κέρδιζε με 2-0 και ο Αρης έχανε ευκαιρίες. Αυτό που ειπώθηκε θεωρώ ότι δεν ισχύει».
- Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Ίσως επαναπαυτήκαμε στα τέσσερα γκολ, παίξαμε λίγο πιο αμυντικά και πιο πολύ στην αντεπίθεση, παρά να πιέζουμε ψηλά. Πιστεύω ότι ήταν λογικό για μία ομάδα που προηγούνταν με αυτό το σκορ. Είναι φυσικό και επόμενο να πάει το παιχνίδι στην άλλη ομάδα, όπως έγινε με τον Άρη».
- Για τις δύο εκπληκτικές αποκρούσεις του: «Και οι δύο αποκρούσεις ήταν δύσκολες, ήταν σχεδόν της ίδιας δυσκολίας».
- Για το αμυντικό κομμάτι: «Πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω στις στημένες φάσεις. Θέλει συγκέντρωση αυτό το κομμάτι. Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα, απλά πρέπει η συγκέντρωσή μας να είναι μεγαλύτερη».
- Για τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την προσέλευση του, ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Σιγά σιγά θέλουμε να φέρουμε τους φιλάθλους κοντά μας και θα το καταφέρουμε με την απόδοση μας και τα αποτελέσματα. Κι εμείς οι παίκτες και ο κόσμος ικανοποιείται με τα αποτελέσματα. Θέλουμε να έρχεται για να μας στηρίζει για να καταφέρουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται».
- Για την παρουσία του Σαββίδη στο γήπεδο: «Εμένα προσωπικά δεν μου δημιούργησε άγχος ή κάτι άλλο. Πάντως ότι ήταν στο γήπεδο σε ένα ντέρμπι είναι πολύ καλό. Μετά την λήξη του ματς μας είπε και δύο λόγια, ότι του άρεσε αυτό που είδε και πως είναι χαρούμενος».
- Για το αν αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια μετά την έλευση Σαββίδη: «Όλη η ομάδα το αισθάνεται αυτό. Ότι έχουμε έναν άνθρωποι που μας στηρίζει είναι σημαντικό, γενικώς όταν ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου κάποιον που θα είναι κοντά σου. Το νιώσαμε από την στιγμή που μπήκε στον ΠΑΟΚ».
- Για την ένταση στο τέλος του αγώνα: «Τα νεύρα ήταν πολλά, σίγουρα όταν χάνεις με ένα τέτοιο σκορ φυσικό και επόμενο είναι να έχεις νεύρα. Απλά εμείς δεν τα χειριστήκαμε όπως θα έπρεπε, ότι αποβλήθηκαν δύο παίκτες δεν είναι ότι καλύτερο. Εννοείται ότι υπάρχει ένταση σε ένα τέτοιο παιχνίδι, τώρα αφού έγινε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».
- Για τον αγώνα με
Keywords
Τυχαία Θέματα