Γνωρίστε τη γυμνή διαδηλώτρια της Μαδρίτης (ΦΩΤΟ)

14:43 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Οι μεγαλειώδεις διαδηλώσεις της περασμένης εβδομάδας στην Μαδρίτη έκαναν το γύρο του κόσμου. Όμως από τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές μια έκλεψε την παράσταση.

Η καταλανικής καταγωγής Αμερικανίδα Τζιλ Λοβ έκανε τη δική της διαδήλωση. Η 27χρονη διαδήλωνε γυμνή κατά τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης Ραχόι με ένα πανό που έλεγε «Η αγάπη μας ενώνει. Είμαστε όλοι ίδιοι. Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και θα πεθάνουμε ελεύθεροι». Το μοντέλο και σκηνοθέτης τράβηξε τα φλας δεκάδων φωτογραφικών καμερών και τηλεοπτικών συνεργείων που έπεσαν πάνω της.

Η ίδια, σε συνέντευξη που έδωσε στο VICE είπε πως δεν περίμενε ότι θα προκαλούσε τέτοιες αντιδράσεις: «Είχα πέσει στα γόνατα μπροστά στην αστυνομία και προσευχόμουν στην Ίσις. Είχα τα μάτια μου κλειστά. Όταν τα άνοιξα είδα δεκάδες φωτογράφους να με έχουν περικυκλώσει. Τα πράγματα βγήκαν γρήγορα εκτός ελέγχου, οπότε και έφυγα».

Όσον αφορά για το αν είναι αυτή η πρώτη φορά που το... στήθος της πολεμάει τον καπιταλισμό, δήλωσε: «Έχω κάνει το ίδιο κατά την διάρκεια της διαδήλωσης Occupy Oakland στο Σαν Φρανσίσκο. Θεωρώ ότι το γυναικείο στήθος είναι πολύ ισχυρό όπλο διαμαρτυρίας. Έτσι άλλαξαν τον κόσμο οι χίπηδες στα 60s. Τα γυμνά στήθη και τα λουλούδια ήταν τα πιο δυνατά τους όπλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα