Γονείς υποδύονται παιδιά και συλλαμβάνουν παιδόφιλους (VIDEO)

22:25 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

Οι γονείς μικρών παιδιών στη Βρετανία αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αντιμετωπίσουν την παιδοφιλία σε μια «επιχείρηση» που ονομάζουν «Letzgo Hunting».

Οι γονείς υποδύονται στο ίντερνετ ανήλικα παιδιά και κλείνουν ραντεβού με παιδοφιλους. Οι γονείς εμφανίζονται στο ραντεβού με κάμερες για να καταγράψουν το περιστατικό, το οποίο μετέπειτα παραδίδουν στην αστυνομία και πιάνουν τους παιδόφιλους. Ήδη μάλιστα έχουν παραδώσει στις αρχές επτά παιδόφιλους από την ευρύτερη περιοχή των Μιντλαντς από τον Ιανουάριο που έχουν

ξεκινήσει τη δράση τους.

Αν και οι αρχές τους προειδοποιούν ότι κάποια υπόθεση μπορεί να πάρει άσχημη τροπή, ωστόσο αυτοί είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν τα παιδιά τους.

Στην τελευταία τους σύλληψη, ένας 45χρονος άντρας από το Σούτον Κολντφιλντ νόμιζε ότι είχε δώσει ραντεβού με ένα 14χρονο κορίτσι. Μάλιστα απαιτούσε να δει φωτογραφίες του κοριτσιού και να της μιλήσει στο τηλέφωνο. Όταν πείστηκε ταξίδεψε ως το Λέισεστερ, για να τη συναντήσει σε ένα πάρκινγκ.

Τότε όμως εμφανίστηκε η ομάδα των γονέων καταγράφοντας τα πάντα σε βίντεο. Όλα τα βίντεο τα δημοσιεύουν στο Facebook και το Twitter.

Η ομάδα ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί άλλους 35 υπόπτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα