Γραμμένος: Θεϊκό αριστούργημα το γήπεδο

10:39 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

Την άμεση επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλουν οι καταστηματάρχες της Νέας Φιλαδέλφειας, γνωρίζοντας πως η περιοχή και τα μαγαζιά τους φυσικά θα... αναστηθούν. Ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου της Νέας Φιλαδέλφειας και Δημοτικός Σύμβουλος, Σπύρος Γραμμένος, μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» τονίζοντας πως η «Αγιά Σοφιά» είναι ένα θεϊκό

αριστούργημα που θα αποτελέσει το καμάρι της πόλης. Παράλληλα, χαρακτήρισε την το γήπεδο ως ένα σωτήριο έργο για την περιοχή και για το λόγο αυτό πρέπει όλοι οι Φιλαδελφειώτες να το στηρίξουν.
«Τα όσα μας παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι πραγματικά ασύλληπτα και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα βλέπαμε ένα τέτοιο γήπεδο. Μιλάμε για ένα θεϊκό αριστούργημα, ένα μνημείο αθλητισμού και πολιτισμού που θα γίνει το καμάρι της πόλης μας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του έχουν σχεδιάσει ένα γήπεδο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και που η κάθε του λεπτομέρεια έχει αναφορές στην ΑΕΚ και τις ρίζες της, που είναι νομίζω πολύ σημαντικό», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, τοποθετούμενος με τη δεύτερη του ιδιότητα, εκείνη του προέδρου του εμπορικού συλλόγου της περιοχής, τόνισε: «Εμείς σαν Φιλαδελφειώτες και σαν καταστηματάρχες περιμένουμε πως και πως να ολοκληρωθεί η κατασκευή του γηπέδου και η Νέα Φιλαδέλφεια να αποκτήσει και πάλι ζωή. Η "Αγιά Σοφιά" θα σώσει τη Νέα Φιλαδέλφεια που έχει ερημώσει και θα αναγεννήσει όλη την περιοχή. Θα γίνει το καμάρι της πόλης μας και θα γίνουμε και πάλι σημείο αναφοράς. Όλη η ζωή της πόλης μας εξαρτάται από αυτό το έργο και όλοι οι Φιλαδελφειώτες πρέπει να το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το πλάνο που έχουμε δει όχι μόνο είναι υλοποιήσιμο αλλά είμαι σίγουρος πως θα ξεκινήσει και πολύ νωρίτερα απ' ότι εκτιμάται. Η ΑΕΚ γυρίζει και πάλι σπίτι της, στην πόλη της και εμείς περιμένουμε να την υποδεχτούμε και πάλι. ΑΕΚ σημαίνει Νέα Φιλαδέλφεια και δεν πρέπει να το ξεχνάει αυτό κανένας».
Στο τέλος, ο Σπύρος Γραμμένος είπε πως ο εμπορικός σύλλογος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας αναμένεται εντός των ημερών να εκδώσει και ανακοίνωση, μέσω της οποίας θα εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στο πρότζεκτ της «Αγιάς Σοφιάς» και θα υπογραμμίζει τους λόγους για τους οποίους η επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα, είναι μονόδρομος.

Keywords
Τυχαία Θέματα