Η 2,5 ετών κόρη του Κανιθάρες έβαλε τη γυμνή μαμά της στο Twitter!

18:22 18/7/2012 - Πηγή: AEK365

Δικαιολογία ή πραγματικότητα είναι άγνωστο, πάντως ο πρώην τερματοφύλακας, Σαντιάγο Κανιθάρες δήλωσε ότι τη γυμνή φωτογραφία της γυναίκας του στο μπάνιο δεν την τράβηξε αυτός, αλλά η 2,5 ετών κόρη του! Μάλιστα, στη συνέχεια η κόρη του την ανέβασε στο twitter του.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος δεν ήταν καν στην Ίμπιζα καθώς παρακολουθούσε αγώνες ράλι με τα μεγαλύτερα παιδιά του.

«Όταν η γυναίκα μου έκανε μπάνιο, άφησε το κινητό της στην μικρή για να παίξει. Εκείνη ξέροντας να τραβά φωτογραφίες, τράβηξε μερικές, αλλά στην ουσία της τράβηξε με Instagram, με αποτέλεσμα, καθώς το προφίλ της γυναίκας μου στο Instagram είναι συνδεδεμένο με δικό μου προφίλ μου στο Twitter, να εμφανιστεί η φωτογραφία και στα δύο δίκτυα».

Ο Κανιθάρες είπε ότι η γυναικα του αρχικά το είχε πάρει πολύ άσχημα, αλλά τώρα αρχίζει να το αντιμετωπίζει ως αστείο: «Είναι αλήθεια ότι δεν ήξερα σε ποιά να φωνάξω, στη γυναίκα μου ή στη μικρή. Τελικά, δεν μάλωσα καμία. Η σύζυγός μου το πέρασε χειρότερα από εμένα, κάτι που μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Για μία γυναίκα, το να αποκαλυφθεί μία γυμνή φωτογραφία της είναι κάτι πολύ άβολο. Πέρασε δύσκολα, όμως τις τελευταίες ημέρες άρχισε να συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να το αντιμετωπίσει ως αστείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα