«Η Super League θα αποφασίσει για ΠΑΟ και ΠΑΣ»

15:33 21/6/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες η UEFA δεν έδωσε άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ούτε στον Παναθηναϊκό ούτε στον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον το αν αυτή η απόφαση θα έχει επιπτώσεις για τις δυο ομάδες και στο πρωτάθλημα θα πρέπει να το αποφασίσει, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, η Super League.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου,

τόνισε: "Η Σούπερ Λίγκα είναι ένας συνεταιρισμός και πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις για τα μέλη της. Άλλωστε, εκείνη όρισε τις ποινές για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια. Η διοργανώτρια Αρχή αποφασίζει και η ΕΠΟ επικυρώνει".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Για μένα, θεμιτό είναι από την στιγμή που όλες οι ομάδες πήραν άδεια, να συνεχίσουν έτσι. Αλλά αυτό είναι δική μου άποψη".
Για την κριτική που έχει δεχτεί η ΕΠΟ εξαιτίας των διαφορετικών αποφάσεων με την UEFA, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε: "Υπάρχει ένα ανεξάρτητο όργανο για τις αδειοδοτήσεις. Κάνει τις προτάσεις του βάσει των κανόνων που υπάρχουν, αλλά δεν μπορεί να επέμβει στις δικαστικές αποφάσεις".
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, μίλησε για το πιθανό άνοιγμα των φακέλων των ομάδων: "Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος από την ημέρα που ήρθε ο κύριος Τραβέρσο στην Ελλάδα. Όποιος θέλει, θα αρθεί η εμπιστευτικότητα. Θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια και ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα