Η UEFA αποφασίζει για ΠΑΟ

08:52 20/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σήμερα στην Νιόν της Ελβετίας, 13:30, είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής αδειοδότησης της UEFA η οποία θα αποφασίσει αν θα εγκρίνει τον φάκελο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση.
Παρών στην συνεδρίαση θα είναι και ο Γιάννης Αλαφούζος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

να προσπαθεί να πείσει τα μέλη της επιτροπής πως η ομάδα βρίσκεται σε τροχιά εξυγίανσης. Θα αναφερθεί στις κινήσεις που έχουν γίνει για τη μείωση του μπάτζετ, την αγορά προπονητικού κέντρου, την επιστροφή στη Λεωφόρο, τα προσδοκώμενα έσοδα από διαρκείας και μέλη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», αλλά και στη χορηγία 6 εκατ. ευρώ του ΣΚΑΪ.
Ο Αλαφούζος πιστεύει πως τα στοιχεία αυτά θα πείσουν την UEFA ώστε να δώσει την άδεια και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού επικρατεί αισιοδοξία αλλά και ανησυχία καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο η ομάδα να μην μπορεί να κάνει τις μεταγραφές που θέλει. Η ΕΠΟ θα είναι εκείνη που θα αποφασίσει αν ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση μη αδειοδότησης από την UEFA, θα έχει δικαίωμα να κάνει κανονικά μεταγραφές ή θα μπορεί να αποκτήσει μόνο τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών.
Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στο CAS σε περίπτωση που η ομάδα δεν λάβει αδειοδότηση παρότι οι πιθανότητες δικαίωσης είναι λιγοστές και σε μια τέτοια περίπτωση θα "φουντώσει" η κόντρα με την ΕΠΟ στην οποία η ΠΑΕ επιρρίπτει ευθύνες για την αρνητική εισήγηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα