Η ΑΕΚ καταστρέφεται στα χέρια μεγιστάνων

23:32 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα η ΑΕΚ πρέπει να βρει περίπου 3 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πληρώσει τις διακανονισμένες οφειλές της προς ποδοσφαιριστές, όπως έχει συμφωνήσει μαζί τους, ενώ ζητάει απεγνωσμένα ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ συνολικά, προκειμένου να σωθεί οριστικά. Αυτό το νούμερο, λόγω της ανυπαρξίας των μετόχων της και της κοροϊδίας του Νίκου Νοτιά, που μετά από 15 μέρες σκέψης, αποφάσισε να στείλει 300.000 ευρώ, καλείται να το συγκεντρώσει ο κόσμος, αφού οι μέτοχοι που αγόραζαν 10 Ολυμπιακούς, είτε θα

παίζουν την «κολοκυθιά», είτε θα αποποιούνται τις ευθύνες τους. Το aek365 έψαξε και βρήκε τις εταιρίες και τους τζίρους που είχαν αποκλειστικά και μόνο την περασμένη χρονιά οι μέτοχοι της «ομάδας» Νικολαΐδη και σας τα παρουσιάζει, μη μπορώντας να πιστέψει πως οι συγκεκριμένοι, άκρως επιτυχημένοι, εφοπλιστές και επιχειρηματίες, σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στην καταστροφή της ΑΕΚ και την αφήνουν να διαλυθεί.

Τάκης Κανελλόπουλος

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα και αφορούν τον τζίρο της εταιρίας της «Τιτάν», αν και την περασμένη σεζόν παρουσιάστηκε μείωση της τάξης του 19% σε σύγκριση με το 2010, λόγων της πτώσης της οικοδομής στην Ελλάδα (αν και δεν δραστηριοποιείται μόνο στη χώρα μας ο «Τιτάνας»), ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε στο 1.091 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο νούμερο κοινοποιήθηκε στο Χ.Α. και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Χ.Α.

Πέτρος Παππάς

Στα 105,2 εκατ. ευρώ έκλεισαν τα συνολικά έσοδα της ναυτιλιακής εταιρίας «Star Bulk», συμφερόντων του Πέτρου Παππά. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και νυν Supporter, μπορεί να είδε πτώση των εσόδων του, συγκριτικά με το 2010, όμως τα 105,2 εκατ. ευρώ σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την στάση του, βλέποντας την Ένωση ένα βήμα πριν τον γκρεμό και ας δήλωνε η μητέρα του πως από μικρός ήταν τρελός με την ΑΕΚ. Παράλληλα, θα πρέπει να τονιστεί πως ο Πέτρος Παππάς είναι μέτοχος σε αρκετές ακόμα ναυτιλιακές εταιρίες, με σεβαστά ποσοστά στην κάθε μία. Εκτός όμως από τη ναυτιλία, είναι βασικός μέτοχος (αν και δεν φαίνεται αυτός) και στην εταιρία «Interwood», που πρόκειται για τη μεγαλύτερη στον χώρο και εισαγμένη στο χρηματιστήριο. Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο, εξαγόρασε όλο το πακέτο των μετοχών της εταιρίας «ΑΦΟΙ ΤΡΟΚΟΥΔΗ ELTOP ΑΒΕΕ» (η ELTOP), που εξειδικεύεται στην επεξεργασία βιομηχανικών προϊόντων ξύλου και στην παραγωγή ημιέτοιμων στοιχείων επιπλοποιϊας, και κατά το 2010 εμφάνιζε κύκλο εργασιών 6 εκατ. ευρώ.

Πόλυς Χατζηιωάννου

Μακράν από τους πιο πετυχημένους εφοπλιστές στην Ελλάδα είναι ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ενώ είναι από τους ελάχιστους που μέσα στο 2011, η εταιρία του παρουσίασε κέρδη. Η «Safe Bulkers» σημείωσε αύξηση κερδών κατά 8%, με τα έσοδα να ανέρχονται στα 168,9 εκατ. δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί, πως σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη και βάσει δημοσιεύματος του «marine money», ο Πόλυς Χατζηιωάννου ανακοίνωσε πως έχει παραγγείλει ήδη ένα τάνκερ,

Keywords
Τυχαία Θέματα