Η ΑΕΚ που μπορεί και η μαγκιά

09:17 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Με τίτλο "Ντέρμπι που βγάζει... μάγκες", η εφημερίδα προαναγγέλλει το αποψινό παιχνίδι γράφοντας για την ΑΕΚ: "Κλείδωσε το 4-2-3-1 για τον Λίνεν. Ο Γερμανός θέλει να δει την αγωνιστική ανάταση που παρουσιάστηκε εσχάτως και συνοδεύτηκε μόλις πριν μια εβδομάδα από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα να συνεχίζεται και απόψε. Και μπορεί ο Γερμανός τεχνικός να τονίζει πως πρώτιστο μέλημα είναι η βελτίωση, ωστόσο στα δύο πολύ δύσκολα ματς που ακολουθούν τη νίκη επί του Πλατανιά, απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό,

η ΑΕΚ θα επιδιώξει ΚΑΙ το αποτέλεσμα".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"ΑΕΚΑΡΑ μπορείς!". Αυτός είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας στέλνοντας μήνυμα προς όλους και συμπληρώνοντας: "Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς οι παίκτες του Λίνεν καλούνται να βγάλουν όλο τους το πάθος, όλη τους την ψυχή και να αποδείξουν σε όλους όσους θεωρούν φαβορί τον ΠΑΟ ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο".
Στα διοικητικά η ΩΡΑ γράφει πως Χάρις και Βιντιάδης σχεδιάζουν το επιτελείο τους: "Θέλουν να στελεχώσουν τα Σπάτα με άτομα που το καθένα θα είναι το καταλληλότερο στον τομέα του. Δεδομένο ότι θα μπουν πολλά νέα πρόσωπα με τεχνογνωσία στην ΠΑΕ, κυρίως από το εξωτερικό. Έχει σχηματιστεί καλή άποψη για τον Βασίλη Δημητριάδη με τον οποίον έχει μιλήσει ο Βιντιάδης, αλλά αποφάσεις ακόμα δεν έχουν παρθεί για κανέναν. Στη Seymour Pierce από χθες τα οικονομικά στοιχεία και ο ισολογισμός της ΠΑΕ".

GOAL

Για "ντέρμπι επιβίωσης" κάνει λόγο η εφημερίδα σημειώνοντας για την ΑΕΚ: "Δύο αμυντικά χαφ (Κορδέρο - Φέτση) και ο Γκερέιρο μπροστά τους οι σκέψεις του Λίνεν. Συνεπείς οι παίκτες στην απόφασή τους να μη διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο". Όσον αφορά το θέμα Βιντιάδη η εφημερίδα τονίζει ότι "την επόμενη εβδομάδα θα είναι τα σπουδαία".

Keywords
Τυχαία Θέματα