Η ΑΕΚ που δεν βλεπόταν, η ψυχραιμία και η ενίσχυση

09:29 26/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Ψυχραιμία και ενίσχυση", συμβουλεύει στο πρώτο της θέμα σήμερα η ΩΡΑ, μετά το 3-1 από τη Νίκη Βόλου: "Απογοήτευσε τους 2000 και πλέον Ενωσίτες που την είδαν από κοντά και τρόμαξε όσους την είδαν από την τηλεόραση, η ΑΕΚ που είχε χθες τα μαύρα της τα χάλια και ηττήθηκε εύκολα με 3-1 από την Νίκη Βόλου. Ασυζητητί θέλει τρεις έμπειρους παίκτες ενδεκάδας για να μπορέσουν και οι πιτσιρικάδες

να αναδειχτούν. Όαση ο Καζβιρόπουλος που πέτυχε γκολάρα και δείχνει ότι και μπάλα ξέρει και άντερα έχει". Για τα μεταγραφικά η εφημερίδα τονίζει ότι η ΑΕΚ "φουλάρει για Τσιρίλο".

SPORTDAY

"Δεν βλεπόταν", γράφει με τη σειρά της η SD για την ΑΕΚ: "Η καθαρή ήττα με 3-1 από τη Νίκη Βόλου μπροστά στον Μελισσανίδη, τα είπε όλα! Έρχονται μεταγραφές!", σημειώνει η εφημερίδα.

LIVE SPORT

Για μία ΑΕΚ "σκέτη απογοήτευση" κάνει λόγο με τη σειρά της η LIVE SPORT αναφερόμενη στη χθεσινή εικόνα και ήττα της Ένωσης από τη Νίκη Βόλου.

GOAL

Στο ίδιο μοτίβο και το Goal: "Έτσι, δεν πάει πουθενά", γράφει για την ΑΕΚ και συμπληρώνει: "Απογοητευτική και πάλι η ΑΕΚ έχασε 3-1 από τη Νίκη Βόλου και εκτός από τα λάθη των παικτών της φανέρωσε μεγάλες ελλείψεις. Ξεκάθαρο και αυστηρό μήνυμα του Δέλλα στους παίκτες του με ταυτόχρονη ασπίδα προστασίας στους νεαρούς που προσπάθησαν να αλλάξουν την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο".

Keywords
Τυχαία Θέματα