Η ΑΕΚ που ομόρφυνε και τα... κανόνια

12:27 1/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Και οι τρεις ήταν υπέροχοι" έχει βασικό τίτλο η εφημερίδα που γράφει: "Άλλη κλάση η ΑΕΚ με τους Ντακόλ και Πλατέλλα έπαιξε μπαλάρα στο α' ημίχρονο και μπορούσε να κερδίσει με πολύ μεγαλύτερο σκορ από το 2-1 την Καλλιθέα". Η "Ώρα" κάνει επίσης αναφορά στην παρουσία του Γιώργου Μελισσανίδη στο Ελ Πάσο. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα στέκεται στην χορηγία από τον ΟΠΑΠ. "Χορηγία αντάξια

της ΑΕΚ από τον ΟΠΑΠ και κλάμα στο λιμάνι" τονίζει ενώ μιλάει και για "ξεράσματα" και εμετικές επιθέσεις κατά Μελισσανίδη.

SPORTDAY
"Την άλλαξαν" τονίζει η εφημερίδα αναφερόμενη στην εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με την Καλλιθέα. "Ντακόλ και Πλατέλλας σκόραραν και ομόρφυναν το παιχνίδι της Ένωσης στο πρώτο ημίχρονο. Κακή η εμφάνιση του δεύτερου 45λεπτου" γράφει χαρακτηριστικά η Sportday.

GOAL NEWS
"Είναι ωραία με τους νέους" έχει τίτλο το Goal. "Οι Πλατέλλας και Ντακόλ όπως και η αλλαγή του σχήματος έκαναν την ΑΕΚ να πετάει για ένα ημίχρονο απέναντι στην Καλλιθέα. Τα καινούργια πρόσωπα με το διαφοροποιημένο σχήμα άλλαξαν προς το καλύτερο την ομάδα" τονίζει. "Κλείνει θέση για τα άκρα ο Πλατέλλας. Της... πάει το 4-4-2 με πίεση ψηλά και ταχύτητα".

LIVE SPORT
Για "κανόνια" μιλάει η εφημερίδα που τονίζει: "Σκόραραν με το καλημέρα οι νέοι Ντακόλ και Πλατέλλας". Από εκεί και πέρα στέκεται στο γεγονός ότι στο γήπεδο έδωσε το "παρών" και ο Γιώργος Μελισσανίδης ενώ τέλος υπάρχει αναφορά στα πάνω από 8.000 εισιτήρια διαρκείας που έχουν πουληθεί ως τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα