Η ΑΕΚ που περιμένει τη λύτρωση και ο Νέστορας

10:41 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Τις σκέψεις των 10 που κάλεσε το Δ.Σ. της ΠΑΕ να συνδράμουν οικονομικά προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει η εφημερίδα, η οποία στο ρεπορτάζ της γράφει: "Στη διοίκηση ξέρουν πως οι υποχρεώσεις της εταιρείας ως τα τέλη του μήνα ανέρχονται σε 3,6 εκατ. ευρώ. Από αυτά έχουν στη διάθεσή τους 1,1 εκατ. ευρώ, το οποίο προέρχεται από τις 500.000 του Παππά (το ποσό που εκχώρησε από τη συμμετοχή των Χατζηιωάννου, Γκούμα στο ομολογιακό δάνειο), τις 300.000 του Νοτιά και τις 300.000 που θα προεισπράξουν από το δάνειο

που μεσολαβεί ο Νικολαΐδης, εκχωρώντας τη χορηγική συμφωνία της Super League με τον ΟΠΑΠ.

Τα μηνύματα δεν είναι ιδιαίτερα θετικά. Οπως σας ενημέρωσε το «Goal», ο ένας φαίνεται να περιμένει τον άλλον. Γι' αυτό και εξετάζεται η προοπτική να τοποθετηθεί άνθρωπος κοινής εμπιστοσύνης, όπου θα ελέγχει με ρήτρα εμπιστευτικότητας λογαριασμό, όπου θα μπορεί κάποιος να τοποθετήσει χρήματα δίχως να το ξέρει κάποιος άλλος. Εκτιμώντας πως έτσι μπορούν να ξεπεράσουν τον σκόπελο, αν και είναι γεγονός πως η ανάλυση των σκέψεων των «δέκα» δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
Θα μιλήσει τελευταίος ο Παππάς. Δεν θέλει καμιά εμπλοκή ο Μελισσανίδης. Oι Πόλυς και Γκίκας πλήρωσαν κι έφυγαν, χωρίς να θέλουν κι άλλη εμπλοκή, ο Τάκης Κανελλόπουλος έχει αναλάβει δέσμευση συμμετοχής, ενώ περιμένει και τους άλλους. O Mιχάλης Τροχανάς θεωρεί μονόδρομο για την ΑΕΚ την προώθηση της ιδέας του "Θεμέλιο 21". Οι Supporters κάνουν έκκληση για συμμετοχή και μείωση της τιμής μέλους, ο Νάσος Θανόπουλος έκλεισε με τη συμμετοχή του στην εξόφληση του δανείου της Morgan Stanley, ενώ ο Παντελής Αθήνης είναι θετικός να βοηθήσει, αν βάλουν και οι υπόλοιποι".

SPORTDAY

Την πρόθεση των Παππά, Χατζηϊωάννου και Γκούμα να συνδράμουν οικονομικά τονίζει η εφημερίδα, σημειώνοντας πως "τις επίσημες τοποθετήσεις των τριών και τις απαντήσεις των υπολοίπων περιμένουν μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ". Στο ρεπορτάζ της η SD τονίζει: "Οι Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηϊωάννου και Γκίκας Γκούμας εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να συνδράμουν οικονομικά για τη σωτηρία της ομάδας καταβάλλοντας από 300.000 ευρώ, παρότι έχουν δηλώσει κατ' επανάληψη πως επιθυμούν την οριστική απεμπλοκή τους. Εφόσον επιβεβαιωθεί πως θα βάλουν το απαιτούμενο ποσό και με δεδομένο ότι οι Supporters και ο Παντελής Αθηνής έχουν δεσμευτεί πως θα βοηθήσουν επίσης, ενώ υπό προϋποθέσεις δέχεται να βάλει λεφτά και ο Τάκης Κανελλόπουλος, συγκεντρώνεται ένα ευσεβές ποσό (1,8 εκατ. ευρώ).

Ο Μιχάλης Τροχανάς και ο Νίκος Θανόπουλος δεν έχουν τη δυνατότητα να βάλουν τα χρήματα που απαιτούνται (ο πρώτος έχει βοηθήσει με το ‘Θεμέλιο 21' και ο δεύτερος για το δάνειο της Morgan Stanley), ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει βοηθήσει για το δάνειο από τον Σαουδάραβα φίλο του, ενώ μένει να φανεί τι θα πράξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Γιάννης Βούρος έχει αναλάβει το έργο να επικοινωνήσει με όλους τους παραπάνω για να ενημερωθεί για τις προθέσεις τους (κάποιοι λένε πως είναι ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο να καθίσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα