Η ΑΕΚ που ζει και τα χαμόγελα

00:08 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

«Επέλεξε» να ζήσει

Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365

Σε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου» η ΑΕΚ «επέλεξε» να ζήσει και τα κατάφερε γιατί, επιτέλους, παρουσίασε μια διαφορετική αγωνιστική εικόνα. Δεν ήταν η ομάδα χωρίς αρχή και τέλος που είχε ξεχάσει πως είναι να κερδίζεις, η ομάδα που δεν σου άφηνε περιθώρια να ελπίζεις σε κάτι. Έστω και σε αυτή την τελευταία της ευκαιρία «ξέθαψε» το καλό της πρόσωπο και έκανε ένα βήμα μπροστά.

Όχι δεν έγινε ξαφνικά το σούπερ σύνολο με το πλήρες ρόστερ αλλά

θύμισε, κυρίως στον εαυτό της, ότι διαθέτει δυνατότητες για κάτι καλύτερο από αγχωμένες ισοπαλίες στο ΟΑΚΑ και εύκολες ήττες. Η νίκη αυτή ήταν μια ανάσα που είχε ανάγκη η ΑΕΚ όμως μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι ο κύριος αντίπαλος της. Τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο θα κρίνουν τα πάντα και εκεί η Ένωση θα πρέπει να μην εμφανίσει και πάλι την προβληματική της εικόνα.

Δείχνοντας μεγαλύτερη συγκέντρωση στα στημένα και αποφεύγοντας προσωπικά λάθη σαν αυτά που, ευτυχώς, δεν της στοίχισαν σήμερα η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να στοχεύει στην πρώτη θέση. Είτε αυτή έρθει πάντως είτε όχι γίνεται σαφές αγώνα με τον αγώνα πως με μια σοβαρή διοίκηση υπάρχουν παίκτες που αν πλαισιωθούν σωστά θα δημιουργήσουν μια ομάδα όπως τη θέλουμε όλοι. Αρκεί να παίρνουν ευκαιρίες και να μην έχουν δίπλα τους παίκτες είτε αδιάφορους είτε επιπέδου Football League.

Υ.Γ.: Αν τελικά δούμε τον Κωνσταντόπουλο στο Euro θα μιλάμε για το μεγαλύτερο φετινό come-back στη Λίγκα. Μακάρι γιατί αποδεικνύει ότι το αξίζει.

Μία νίκη κάνεις ρε γαμώτο και φτιάχνει το βράδυ σου

Του Θοδωρή Καρβουνιάρη ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365


Θέλουμε τον ΠΑΟ, κάθε Κυριακή

Του Μάριου Τριβιζά ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365

Όλα σε θυμίζουν...

Του Τάσου Καπετανάκου, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365

Είναι όμορφο να κοιτάς δεξιά και αριστερά και να βλέπεις μόνο χαμογελαστά πρόσωπα. Είναι πολύ πιο όμορφο να βλέπεις την μεγάλη και μοναδική οικογένεια της ΑΕΚ, να χαίρεται ξανά. Είναι ακόμη πιο όμορφο από όλα τα προηγούμενα, να ξέρεις ότι σύντομα όλοι θα έχουν έναν ακόμη λόγο να χαίρονται, να ελπίζουν, να είναι περήφανοι (ξανά) που είναι ΑΕΚ. Γενικώς είναι... όμορφα στην ΑΕΚ τέτοια βράδια. Βράδια που μας θυμίζουν την ΑΕΚ που αγαπήσαμε και αγαπήθηκε.

Από ότι αποδείχθηκε αυτή η ΑΕΚ με τα μεγαλύτερα προβλήματα στην ιστορία της, έχει του χεριού της τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι και λίγο, αλλά δεν είναι και... πολύ για μια ομάδα επιπέδου ΑΕΚ. Από το ματς κρατάω την απίστευτη συγκέντρωση και δίψα των παικτών να πάρουν το ματς. Και το πέτυχαν. Το ίδιο εύκολα όπως και στις 11 Μαρτίου. Το πλάνο προσαρμοσμένο απόλυτα στα αγωνιστικά στοιχεία και στις δυνατότητες των παικτών της ΑΕΚ. Η διαφορά όμως έγινε από τους παίκτες. Όχι από τον πάγκο. Οι παίκτες ακολούθησαν πιστά το πλάνο και η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε.

Ο Γεωργέας νομίζω ότι πρέπει να γίνει βιβλίο ή ακόμη και ταινία, πως κάποιος με την

Keywords
Τυχαία Θέματα