Η ΑΕΚ στα Σπάτα για τα επόμενα 2 χρόνια!

18:06 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ & ΝΙΚΟΥ ΚΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

Δεδομένη θεωρείται η παραμονή της ΑΕΚ στα Σπάτα για τα επόμενα δύο χρόνια. Μπορεί η είδηση που προέκυψε από το δημοσίευμα της Real News για το εξώδικο του Νίκου Νοτιά στην ΠΑΕ να δημιούργησε «σύγχυση» σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας της Ένωσης με τη «Μεσογαία ΑΕ», ωστόσο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Έπειτα από συζητήσεις που έχουν γίνει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει συμφωνήσει

με τον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία για την παραμονή της ΑΕΚ στα Σπάτα για τα επόμενα δύο χρόνια...
Όπως είχαμε σημειώσει νωρίτερα, η είδηση της αποστολής εξώδικου από την πλευρά του Νοτιά στην ΠΑΕ για τα Σπάτα γεννούσε ερωτήματα, καθώς δεν «συμφωνούσε» με τον δρόμο που φαινόταν ότι είχαν πάρει τα πράγματα για συμφωνία παραμονής της ΑΕΚ στο προπονητήριο, έπειτα από την συνομιλία που είχαν ο Νίκος Νοτιάς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα τέλη Μαΐου (για την οποία είχατε διαβάσει στο aek365). Και φαίνεται τελικά ότι επρόκειτο απλά για μια κίνηση που έγινε για τυπικούς λόγους, αφού στις τελευταίες επαφές που έχουν γίνει, επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες. Πληροφορία που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Νοτιά, Βασίλης Σίμος, στο aek365.
«Η ΑΕΚ θα παραμείνει στα Σπάτα για τα επόμενα δύο χρόνια. Δεν έχουν μπει ακόμη υπογραφές, αλλά θα γίνει κι αυτό. Η επιστολή εστάλη στην ΠΑΕ ΑΕΚ για κάποιους τυπικούς λόγους, όμως δεν τίθεται θέμα για την συνεργασία της ΑΕΚ με την "Μεσογαία ΑΕ". Υπάρχει συμφωνία του κυρίου Νοτιά με τον κύριο Μελισσανίδη», μας τόνισε ο Σίμος.

Το... παρασκήνιο του εξώδικου

Μιλώντας στο aek365 ο Βασίλης Σίμος απέδωσε την αποστολή του εξώδικου στην ΠΑΕ σε τυπικούς λόγους; Τι συνέβη πραγματικά στη συγκεκριμένη υπόθεση; Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, η συγκεκριμένη εξώδικος επιστολή έφτασε στην ΠΑΕ ΑΕΚ (και όχι στη νέα διοίκηση της ομάδας) πριν από περίπου 20 μέρες και σε αυτήν ο Νίκος Νοτιάς ζητούσε απλώς να επιβεβαιωθεί από την πλευρά της ΑΕΚ το ποσό της οφειλής προς την άλλη εταιρεία του, τη «Μεσογαία ΑΕ». Αυτό συνέβη αφενός προκειμένου η εν λόγω εταιρεία να δηλώσει ως απαίτηση αυτό το ποσό στη διαδικασία της εκκαθάρισης και αφετέρου για φορολογικούς λόγους. Επίσης, ο Νεοϋορκέζος ζητούσε πληροφορίες για την πορεία της εκκαθάρισης.
Μόλις οι άνθρωποι της ΠΑΕ παρέλαβαν το συγκεκριμένο έγγραφο επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά ώστε να ενημερωθούν και προφορικά σχετικά με τις πληροφορίες που ζητούσε. Όσον αφορά το σκέλος της επιβεβαίωσης της οφειλής, ο Σίμος παραπέμφθηκε να επικοινωνήσει και με τους ανθρώπους του λογιστηρίου της ΠΑΕ (και το έκανε), ωστόσο του μεταφέρθηκε ότι με την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης -μέσα στο επόμενο διάστημα- οι δύο πλευρές θα πρέπει να υπογράψουν και τη λύση της μεταξύ τους σύμβασης, στην οποία θα αναφέρεται έτσι κι αλλιώς αναλυτικά το τελικό ποσό της οφειλής.
Το πιθανότερο είναι ότι μετά την υπογραφή της λύσης της σύμβασης, θα μπουν οι υπογραφές και στη νέα σύμβαση με την διοίκηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, αφού τη δεδομένη στιγμή τυπικά τα Σπάτα είναι ενοικιασμένα στην ΠΑΕ ΑΕΚ...

Keywords
Τυχαία Θέματα