Η ΑΕΚ του χαμηλού μπάτζετ και της αβεβαιότητας

10:12 25/5/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για πλάνο... φτώχειας με μπάτζετ 4,5 εκατ. ευρώ, κάνει λόγο πως θα προχωρήσει η ΑΕΚ την επόμενη χρονιά εξηγώντας στο ρεπορτάζ της: "...Βάσει των στοιχείων που υπήρχαν στον φάκελο της αδειοδότησης που παραδόθηκε στην ΕΠΟ το μπάτζετ προβλέπεται να κυμανθεί στα τεσσεράμισι εκατομμύρια ευρώ.

Με ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών και το υπάρχον προπονητικό τιμ, δηλαδή, το μέσο μεικτό κόστος

για κάθε παίκτη θα είναι περίπου 180.000 ευρώ. Δεδομένου ότι στην ομάδα θα υπάρχουν αρκετοί νέοι που αμείβονται αισθητά λιγότερα, αντιλαμβάνεται κανείς πως τα συμβόλαια των... βαριών χαρτιών θα πρέπει να είναι μέχρι 300.000 ευρώ.

Τα 4,5 εκατ. ευρώ που η ΑΕΚ έχει δηλώσει στην ΕΠΟ είναι ένα νούμερο πολύ μικρό για τα δεδομένα της «Ενωσης»".

GOAL

Με την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ γράφει και σήμερα το Goal τονίζοντας ότι υπάρχουν τρεις δρόμο για να γίνει βιώσιμη και να προχωρήσει στην επόμενη μέρα της και δη την επόμενη χρονιά που θα είναι και πάρα πολύ δύσκολη.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το ερώτημα "ποια ΑΕΚ θα βρει σε ένα μήνα;", θέτει η εφημερίδα και φυσικά το κεντρικό σκέλος της ερώτησης έχει να κάνει με τον Ντέμη Νικολαϊδη, που όπως τονίζει η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ "...φαίνεται ότι παραμένει αισιόδοξος πως έστω και μετά τις εκλογές μπορεί να δώσει λύση. Ο κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών, που δεν θα αποφευχθεί αν δεν βρεθούν χρήματα μέχρι τη Δευτέρα. Αν γίνει αυτό θα πάρει πάνω του μία ΑΕΚ που δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό που ξέρουμε, ούτε καν την σημερινή προβληματική κατάσταση". Επίσης, η εφημερίδα γράφει πως όλα είναι ανοιχτά για την παραμονή Κωστένογλου, ενώ αναφορά γίνεται και για το συμβόλαιο του Μανωλά: "Αν η ΑΕΚ βρει... τοίχο και στην έφεση η παραμονή του γίνεται θέμα "ζωής και θανάτου".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Μεταγραφικό είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας! Τονίζει πως "ο Νικολαϊδης έχει έτοιμους παίκτες, αν πάρει η ΑΕΚ την αδειοδότηση" με τα ονόματα των Κυργιάκου, Κουτσιανικούλη, Μπλάνκο και Κατσουράνη να δεσπόζουν στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ: "Ο Δημητρέλος θα κάνει τα πάντα για να ξεπεράσει η ΑΕΚ τον σκόπελο της αδειοδότησης την προσεχή Δευτέρα και θα περιμένει τις εκλογές της 17ης Ιουνίου προκειμένου να μπει ο Νικολαϊδης", προσθέτει η εφημερίδα, η οποία γράφει για τον Κωστένογλου: "Μένει, αν πειστεί. Ο Κωστένογλου θα συνεχίσει στην ΑΕΚ μόνο αν δει αυτά που θα ζητήσει από τον Δημητρέλο στη συνάντησή τους μέχρι τη Δευτέρα. Θέλει αλλαγές και ανθρώπους που θα αγαπούν την ΑΕΚ και θα τον στηρίζουν. Θετικός στη συνεργασία με Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καραγιάννη".

Keywords
Τυχαία Θέματα