Η ΑΕΚ ξαναβρίσκει Original Φωνή και σπίτι στην Πρέβεζα

13:59 31/10/2013 - Πηγή: AEK365

Οι πιο... παλιοί θυμήθηκαν ότι στις πρώτες συγκεντρώσεις εκεί στα early nighties για τη στέγαση του ORIGINAL CLUB στην Πρέβεζα, βρίσκονταν 15 με 20 άτομα, όμως αυτή τη φορά στο ΑΕΚτζήδικο στέκι στο Σαϊτάν Παζάρ του Στάθη στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 περίπου 60 φίλοι της ΑΕΚ, συγκεντρώθηκαν και υπέγραψαν υπέρ της στέγασης. Τον συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε

με εξαιρετικό και υποδειγματικό τρόπο, ο γιατρός Τάσος Δράκος, οι πιο παλιοί Κώστας Κωστής (ΚΟΤΖΑΚ) Γιώργος Τζίμας (Γκαστόνε) έδωσαν το στίγμα τους, ενώ δυνατές παρουσίες υπήρξαν με Κυριάκο Χήνα και Χρήστο Τερζόγλου (Σύνδεσμος ΑΕΚ Νέας Σινώπης Πρέβεζας).

Από την πλευρά του ο Χρήστος Τερζόγλου δήλωσε την αμέριστη στήριξη στην προσπάθεια του Club στην Πρέβεζα, ενώ ο Τάσος Δράκος έδωσε το σύνθημα για αδελφοποίηση των δύο στεγασμένων προσπαθειών, στον ίδιο νομό, το νομό Πρέβεζας. Το σύνθημα έγινε ομόφωνα αποδεκτό από όλους τους φίλους της ΑΕΚ. Οίκημα βρέθηκε μετά από μισή ώρα, γεγονός που χαροποίησε όλο τον κόσμο, ενώ υπήρξε και χαιρετισμός με ανοιχτή ακρόαση από τη Μαμά ORIGINAL και ο Θανάσης (Γιδόπουλος) ευχήθηκε τα καλύτερα.

Μιχάλης Τασούλης, Μπάμπης Στύλος, Θανάσης Βασιλάς, Γιώργος Τζίμας, Νίκος Παππουτσής, Νίκος Λαμπρακούλης, Θόδωρος Κορωναίος, Σωτήρης Ντούσκος, Βαγγέλης Ντόντορος Βαγγέλης Ωρωλογάς, Πάρις Κατσάνος, Θοδωρής (Χαλκίδας), ο Στάθης Γουρνάρης, ο Άκης Βασιλείου, ήταν ορισμένοι από τους παλιούς, που χάρηκαν ιδιαίτερα αυτή τη βραδιά, μια βραδιά γεμάτη ΑΕΚ, μια βραδιά που ξεχείλιζε ORIGINAL. Το γεγονός του χαιρετισμού του Θανάση από την Αθήνα έστω και με ανοιχτή ακρόαση από το κινητό του Τάσου ενθουσίασε ακόμη περισσότερο τους ORIGINAListes της Πρέβεζας που ξέσπασαν σε τραγούδια!

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ ΑΕΚοκουβέντα ιστορίες δηλαδή που θυμήθηκαν οι πιο παλιοί και γνώρισαν οι νεότεροι. Η ομάδα που θα τρέξει τις διαδικασίες στο ORIGINAL CLUB Πρέβεζας αποτελείται συντριπτικά από το νέο... αίμα και θα έχει την αμέριστη στήριξη όλων, σε όλα. Μετά από όλα αυτά η ΑΕΚ ξαναβρήκε ORIGINAL φωνή και σπίτι στην Πρέβεζα, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές, από ανακοινώσεις του club!

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς... THUNDER 21 για τους λίγους...

Πηγή: tomistinenimerosi.gr

Keywords
Αναζητήσεις
θανασης γιδοπουλος αεκ, δρακος τασος πρεβεζα
Τυχαία Θέματα