Η άγνοια είναι χειρότερη από τη βλακεία!

18:11 24/3/2014 - Πηγή: AEK365

Αν κάτι πραγματικά είναι αρρωστημένο σε αυτή τη χώρα είναι το όχι για το όχι, είναι η άρνηση για την άρνηση και πολύ περισσότερο το να ακούς έναν πολιτικό, που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για την Περιφέρεια Αττικής, να μιλάει δημόσια σε ένα ραδιόφωνο για αντικείμενο που δεν γνωρίζει.
Το ζητούμενο δεν είναι αν η κ. Ρένα Δούρου θέλει ή δεν θέλει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Θεωρώ μάλιστα τραγικό

ένας πολίτης να αποφασίζει το τι θα ψηφίσει με βάση τις εξαγγελίες των υποψηφίων για ζητήματα που αφορούν την ομάδα που υποστηρίζει, όταν υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα στην επικαιρότητά του για να διαμορφώσουν την τελική του επιλογή.
Από την άλλη πλευρά, αν έδειξε κάτι τις τελευταίες ημέρες η κ. Δούρου είναι το γεγονός ότι μπέρδεψε τη δική της αντιπαράθεση με τον απερχόμενο αλλά και υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Σγουρό και την αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη με το πολύ πιο σοβαρό θέμα που είναι το γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο ξεπερνάει τα κόμματα, τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα πολιτικά συμφέροντα.
Η κυρία Ρένα Δούρου έφτασε να μιλάει για ραγιάδες, κοτζαμπάσηδες, δημόσιες εκτάσεις, το γήπεδο που εκείνη ονειρεύεται και για φθηνά εισιτήρια, αποδεικνύοντας πολύ απλά ότι δεν γνωρίζει το θέμα, που είναι πολύ πιο προχωρημένο και όχι στη φάση της κοινωνικοπολιτικής, θεωρητικής και πλήρους αφηρημένης προσέγγισης...
Η κ. Δούρου και η κάθε κυρία Δούρου θα πρέπει, επιτέλους, να καταλάβει ότι η ΑΕΚ δεν ζητάει χάρη, δεν ζητάει οικόπεδο, δεν ζητάει την παραμικρή οικονομική διευκόλυνση και ότι το μόνο που θέλει είναι να ξαναχτίσει ένα γήπεδο στο χώρο που υπήρχε γήπεδο, γύρω από το οποίο αναπτύχθηκε μία ολόκληρη περιοχή.
Η κ. Δούρου θα έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν μιλάμε για δημόσια περιουσία, αλλά για μία έκταση η οποία παραχωρήθηκε από το 1927 στην ΑΕΚ για τα παιδιά της πόλης, χαρακτηρίστηκε γυμναστήριο και η ΑΕΚ από τότε με παρέμβαση του προέδρου και ιδρυτή της, Κώστα Σπανούδη, πήρε το δικαίωμα της αποκλειστικής χρήσης.
Και, φυσικά, ασχέτως των όποιων σεβαστών απόψεών της, για όποιον την άκουσε στις δύο συνεντεύξεις της είναι πολύ εύκολο να καταλάβει ότι, αν περνούσε αποκλειστικά από το χέρι της, γήπεδο η ΑΕΚ δεν επρόκειτο να κατασκευάσει ποτέ. Οχι γιατί δεν το θέλει, όχι γιατί έχει κάτι με την ΑΕΚ, αλλά γιατί ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει το όλο ζήτημα φανερώνει ότι δεν γνωρίζει πώς φτιάχνονται τα γήπεδα στη σύγχρονη εποχή...

Keywords
Τυχαία Θέματα