Η αλαζονεία «έφαγε» τον Μαντσίνι

16:12 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε χθες την απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μαντσίνι από την τεχνική ηγεσία και σήμερα ο βρετανικός Τύπος αναφέρει πως ο Ιταλός τεχνικός είχε κακές σχέσεις με όλους μέσα στην ομάδα λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς του.
Για τις καλοκαιρινές μεταγραφές, ο Μαντσίνι κατηγορούσε τον συνεργάτη του, Μπράιαν Κιντ ενώ έβαζε τις φωνές και στο τεχνικό επιτελείο παρόλο που πέρσι η ομάδα δεν είχε τραυματισμούς.
Τα βρετανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για τις κακές σχέσεις του Μαντσίνι τόσο με τον αθλητικό διευθυντή,

Τσίκι Μπεκιριστάιν, όσο και με τον αθλητικό διευθυντή, Φεράν Σοριάνο, ενώ σημειώνεται πως δεν είχε καλές σχέσεις με κανέναν μέσα από την διοίκηση. Ο Ιταλός τεχνικός θεωρούσε πως οι διοικούντες δεν τον στήριζαν όπως θα έπρεπε και για αυτό μάλιστα δεν ήταν παρών σε ένα από τα τελευταία συμβούλια.
Επιπλέον, στον Μαντσίνι χρεώνεται και η κακή συμπεριφορά που είχε προς τους ποδοσφαιριστές του. Ενδεικτική ήταν η σχέση «μίσους-αγάπης» που είχε με τον Μάριο Μπαλοτέλι, η οποία είχε ως αποκορύφωμα το να πιαστούν οι δύο άνδρες στα χέρια στην πρώτη προπόνηση του 2013. Άλλοι παίκτες που είχαν περίεργες σχέσεις με τον Ιταλό ήταν ο Τζο Χαρτ και ο Σαμίρ Νασρί, στους οποίους έκανε σκληρή κριτική.
Ο Καρλος Τέβες επίσης πέρσι παράτησε την ομάδα για τρεισήμισι μήνες εξαιτίας ενός καυγά με τον Μαντσίνι όταν δεν τον έβαλε να παίξει σε ένα αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν και πήγε για διακοπές στην πατρίδα του Αργεντινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα