Η αναγέννηση με το ενωτικό ψηφοδέλτιο και τα μεταγραφικά

09:34 4/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Οι εκλογές της Ερασιτεχνικής και ο ενωτικό ψηφοδέλτιο δεσπόζει στο πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία γράφει: "Γήπεδο, ενότητα, αναγέννηση. Ανακοινώθηκε το ενωτικό ψηφοδέλτιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που θα στηρίξει την προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του Ναού της ΑΕΚ στη Νέα

Φιλαδέλφεια. Χωρίς αντίπαλο την Κυριακή το σχήμα "Αναγέννηση της ΑΕΚ", προχωράει για την αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα, στο πλευρό του "Τίγρη". Για τα μεταγραφικά η ΩΡΑ γράφει: "Δικός της ο Ρόβας. Ο 28χρονος αμυντικός χαφ συμφώνησε σε όλα με την Ένωση".

SPORTDAY

Για τον Ρόβα γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι ο παίκτης πλησιάζει στην Ένωση, ενώ λόγος γίνεται στην επιστροφή του Γεωργέα και την ανανέωση των συμβολαίων των Παυλή και Καλογέρη. Πιο συγκεκριμένα η SD γράφει: "Μετά τους Ανάκογλου, Τσουμάγκα, Τσουκαλά, Γεωργέα, Παυλή και Καλογέρη, η ΑΕΚ ενισχύεται και με τον Βασίλη Ρόβα. Η συμφωνία με τον 28χρονο μεσοαμυντικό είναι οριστική και πιθανώς να επισημοποιηθεί σήμερα. Ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα αποτελέσει την κολώνα της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Ο ίδιος δεν άργησε να πει το «ναι», παρότι είχε πρόταση ανανέωσης από τον Απόλλωνα Σμύρνης και αρκετές κρούσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας".

LIVE SPORT

Για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής και την "αναγέννηση της ΑΕΚ", γράφει η εφημερίδα: "Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Κοτσάτου με 5 αμιγώς "Μελισσανιδικούς". Υποψήφιος και ο έμπιστος του Τίγρη, Μάκης Αγγελόπουλος". Για τα μεταγραφικά η LS τονίζει πως επέστρεψε ο Γεωργέας, ενώ κλείνει και ο Ρόβας".

GOAL

Για την επιστροφή του Μάκη Αγγελόπουλου, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο που θα κερδίσει τις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, γράφει η εφημερίδα. Αναλυτικά: "Στην τελική ευθεία για την αλλαγή σελίδας στην ιστορία της περνά η ΑΕΚ. Χθες, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν τη νίκη στις εκλογές της Κυριακής, έγινε γνωστή η σύνθεση του ψηφοδελτίου που έχει τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη και στοχεύει -όπως τονίζει και το όνομά του- στην αναγέννηση του συλλόγου.

Με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο και τον άμεσο συνεργάτη του Αλέξη Αλεξίου, περιλαμβάνει συνολικά 20 ονόματα. Ανάμεσά τους η μοναδική έκπληξη και πραγματικά βαρύ όνομα στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία, αυτό του Μάκη Αγγελόπουλου, που πείστηκε να διεκδικήσει ξανά θεσμικό ρόλο.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος διετέλεσε αντιπρόεδρος και παράγοντας της ΑΕΚ στα τέλη της δεκαετίας του '90. Υπήρξε στενός συνεργάτης του Πέτρου Στάθη και τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν εκ των πλέον έμπιστων του Δημήτρη Μελισσανίδη. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε διάφορους τομείς, ενώ μεταξύ άλλων είναι εκπρόσωπος της Lottomatica στην Ελλάδα (και μέσω αυτής συνεργάζεται με τον Μελισσανίδη στο πρότζεκτ του ΟΠΑΠ). Ο Αγγελόπουλος είχε αποστασιοποιηθεί από τα κοινά της Ενωσης, αλλά πείστηκε να επιστρέψει.

Επιλογές σε απόλυτο βαθμό του Μελισσανίδη στο ψηφοδέλτιο είναι ο γιατρός Ευάγγελος Ασλανίδης, οι επιχειρηματίες Καρρέρ, Μπέργκοβιτς, Μάρκου. Αγαστή συνεργασία αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον «τίγρη» και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Κωνσταντίνο Κοτσάτο, τον νομικό Αλέξη Αλεξίου αλλά και τον επιχειρηματία Δημήτρη Λαζόπουλο που ηγείται του τμήματος χάντμπολ.

Οι υπόλοιπες επιλογές είναι ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, οι επιχειρηματίες Βάσσιος (χορηγός του μπάσκετ), Δεληδελιώτης, ο νομικός Κατσαδήμας . Συμμετέχουν ακόμα οι Ντικιάδης (έχει σχέση με τη Νέα Φιλαδέλφεια), Ντονάς (ασχολείται ήδη με τα τμήματα της Ερασιτεχνικής), Σπύρος Παπαϊωάννου (μέλος της διοίκησης στο μπάσκετ), Κώστας Ποτού (στηρίζει την ξιφασκία). Επίσης, οι Χατζηκομνηνός (γιατρός του μπάσκετ και της Ερασιτεχνικής), Χατζηπαντελής (στενός συνεργάτης και επιλογή του Λαζόπουλου) και Γιώργος Χήνας (γιος του Κυριάκου Χήνα, γενικός αρχηγός του μπάσκετ).

Εξελεγκτική επιτροπή θα είναι οι Φώτης Αρμπής και Δημήτρης Σταματιάδης".

Keywords
Τυχαία Θέματα