Η απάντηση του Κίμωνα Κουλούρη

16:56 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τον Κίμωνα Κουλούρη και το επεισόδιο που προκλήθηκε με τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, ο πρώην υπουργός μίλησε στο μεσημεριανό δελτίο του Mega Channel και παραδέχθηκε ότι όντως πέρασε με κόκκινο δυο φανάρια στην Καλλιρόης. Ωστόσο, όπως είπε δεν ήθελε να ακολουθήσει τους δυο αστυνομικούς επειδή μαζί του είχε την 15χρονη κόρη του. Βέβαια, αυτό δεν το σκέφτηκε όταν περνούσε με κόκκινο...

Ο κ. Κουλούρης

από την άλλη αρνήθηκε ότι προσπάθησε να φύγει, τραυματίζοντας έτσι τον αστυνομικό. Όπως είπε ήθελε απλώς να παρκάρει, για να μην είναι στη μέση του δρόμου κι έτσι χτύπησε κατά λάθος τον αστυνομικό.

«Δεν θα είχε ένα απλό διάστρεμμα ο αστυνομικός εάν είχα βάλει μπροστά να φύγω», ανέφερε. Μάλιστα, όπως είπε ενώ μιλούσε στο τηλέφωνό του ένας αστυνομικός προσπάθησε να τον βγάλει έξω με το ζόρι. Μαζί του δεν είχε ταυτότητα, άδεια και δίπλωμα.

Ο κ. Κουλούρης πιστεύει ότι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν οφείλονται στο γενικότερο αρνητικό κλίμα που υπάρχει αυτή την εποχή για τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, τελείως διαφορετική είναι η άποψη των αστυνομικών, οι οποίοι κατέθεσαν ότι ο πρώην υπουργός είχε μαζί του όλα τα χαρτιά. Όταν τον προειδοποίησαν πως «αν πας να φύγεις, θα πρέπει να περάσεις από επάνω μας», ο κ. Κουλούρης άναψε το αυτοκίνητο και χτύπησε έναν αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε με διάστρεμμα στο 401.

Μετά από αυτό, ο κ. Κουλούρης σταμάτησε το αυτοκίνητο και βγήκε να ζητήσει συγγνώμη, ακολουθώντας στη συνέχεια τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος και αφέθηκε ελεύθερος, παρά το αυτόφωρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα