Η απάντηση του Πέρεθ στον Πικέ

11:17 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ζεράρ Πικέ άφησε αιχμές λέγοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε δάνειο για την μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ κάτι που διέψευσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε συνάντηση με μέλη της ομάδας και όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει αυτό που είπε ο στόπερ της Μπαρτσελόνα, απάντησε: "Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε. Είναι καλό παιδί και δεν τον επικρίνω. Δεν ζητήσαμε κανένα δάνειο".
Ο Πέρεθ μίλησε και για τον Ζοσέ Μουρίνιο λέγοντας το εξής: "Θέλαμε έναν άνθρωπο για να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι απέναντι

στην Μπαρτσελόνα και με τον Μουρίνιο το πετύχαμε. Μας βοήθησε πολύ και του είμαστε ευγνώμονες. Εμένα μου άρεσε πολύ και έκανε σπουδαία πράγματα".
Τα μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης ρώτησαν και για την πώληση του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ με τον Πέρεθ να λέει το εξής: "Ζήτησε ο ίδιος να φύγει και δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά".
Ο Πέρεθ αναφέρθηκε και στο πλάνο που υπάρχει για το νέο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης: "Θα κοστίσει μεταξύ 300 και 400 εκατομμύρια ευρώ. Τις προσεχείς εβδομάδες θα επιλέξουμε το σχέδιο".
Τέλος ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης τοποθετήθηκε για το ζήτημα που έχει προκύψει με τους τερματοφύλακες της ομάδας: "Διαθέτουμε δυο από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου και οι δυο μπορούν να είναι βασικοί. Αυτό είναι προνόμιο για την Ρεάλ Μαδρίτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα