Η απίστευτα ερωτική Ελληνίδα που μάγεψε τις Κάννες (ΦΩΤΟ)

20:29 24/5/2013 - Πηγή: AEK365

Από χθες που προβλήθηκε στις Κάννες η ταινία του Αμπντελαντίφ Κεσίς , «La vie d'Adele», όλος ο κόσμος του σινεμά μιλά για την 19χρονη πρωταγωνίστρια, Αντέλ Εξαρχόπουλος, η οποία έχει ελληνική καταγωγή (έχει μόνο έναν Γάλλο παππού)!

Η ταινία εστιάζει στην ερωτική σχέση μεταξύ δύο γυναικών με πολλές τολμηρές ερωτικές σκηνές . Το φιλμ βασίζεται στο κόμικ «Blue Angel», που αφηγείται την ιστορία μιας έφηβης που γνωρίζει και ερωτεύεται μία κοπέλα με μπλε μαλλιά.

«Επικό και ερωτικό, αλλά πολύ προσωπικό -η ασυμβίβαστη ιστορία του Αμπντελαντίφ Κεσίς για μία σχέση κάνει τις άλλες ταινίες να μοιάζουν υποτονικές» γράφει ο κριτικός του Guardian, λέγοντας ότι ο ερωτισμός και η μελαγχολία μπλέκονται στην ταινία.

Το Indiewire χαρακτήρισε «θαρραλέα» την ερμηνεία της Αντέλ Εξαρχόπουλος, η οποία εντυπωσίασε τις Κάννες και πολλοί τη θέλουν φαβορί για βραβείο ερμηνείας (αν η ταινία δεν λάβει Χρυσό Φοίνικα λόγω του ερωτικού περιεχομένου της).

Η ταινία συγκέντρωσε πολύ θετικά σχόλια για τις ερωτικές της σκηνές, για τον τρόπο που πραγματεύεται τη σχέση μεταξύ των δύο γυναικών και για τη νεαρή πρωταγωνίστριά της, Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Η 19χρονη Αντέλ Εξαρχόπουλος γεννήθηκε το 1994, εργάζεται εδώ και οκτώ χρόνια στο σινεμά και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το Boxes της Τζέιν Μπίρκιν, και το Les Enfants de Timpelbach.

Όσο για τη σχέση της με την Ελλάδα, η Αντέλ δηλώνει ότι ξέρει μόνο δύο λέξεις στα ελληνικά και αυτές είναι «τυρί φέτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα