Η απιστευτη αμοιβή του Μπραντ Πιτ για το Chanel no.5

21:33 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μπραντ Πιτ ως γνωστόν είναι ο πρώτος άντρας στην ιστορία που θα διαφημίσει το γυναικείο άρωμα Chanel No. 5. Όλη η νέα τηλεοπτική καμπάνια (τηλεοπτική και έντυπη) θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου, όμως αυτό που είναι ενδιαφέρον, μέχρι να δούμε τη διαφήμιση, είναι το ποσό που έλαβε ο Πιτ για να γίνει το πρώτο αρσενικό πρόσωπο της Chanel.

Ο ηθοποιός ούτε λίγο ούτε πολύ αμείφθηκε με το... πενιχρό ποσό των 7 εκατ. δολαρίων για τη συνολική συμμετοχή του στην καμπάνια!

Τον Μπραντ Πιτ σκηνοθέτησε ο γνωστός Τζο Ράιτ (Περηφάνια και Προκατάληψη, Εξιλέωση). Πριν από τον Πιτ οι γυναίκες μούσες του οίκου ήταν μεταξύ άλλων η Καθρίν Ντενέβ, η Νικόλ Κίντμαν, η Όντρεϊ Τουτού, η Βανέσα Παραντί και η Καντις Μπεργκεν.

Όπως είπε και ο πρόεδρος της Chanel Fragrance & Beauty, Αντρέα Ντ' Αβάκ «για να κρατήσεις έναν μύθο νέο, πρέπει πάντα να αλλάζει την οπτική του. Είναι η πρώτη φορά που βάζουμε άντρα να μιλήσει για γυναικείο άρωμα. Πιστεύουμε πως το άρωμα είναι ένα παιχνίδι αποπλάνησης μεταξύ άντρα και γυναίκας».

Keywords
Τυχαία Θέματα