Η απογοήτευση των παικτών, ο Ντέμης και ο Κλωναρίδης

09:24 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Να κλείσει σήμερα τον Κλωναρίδη", γράφει η εφημερίδα και σημειώνει στο ρεπορτάζ της: "Αισιοδοξούν στην ΑΕΚ πως μέσα στη μέρα θα εξασφαλίσουν τα χρήματα που χρειάζεται να δοθούν στην Λιλ και θα φέρουν τον παίκτη μέσα στο Σαββατοκύριακο". Από εκεί κει πέρα η ΩΡΑ γράφει για τις υποσχέσεις των Δημητρέλου - Μπρουσιανού προς τους παίκτες, ότι θα πάρουν

χρήματα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αλλά και για τις βοήθειες από Βιντιάδη και Φωτίου.

Λόγος γίνεται και για τον Νικολαϊδη: "Ψάχνει για χρήματα και ο Ντέμης. Κινήσεις για να βρει τρόπο να μαζέψει κάποιο κεφάλαιο με το ο ποίο θα μπορούσε να βοηθήσει την ΑΕΚ. Συνάντηση είχε χθες με τον Μπεθάνη", αναφέρει η ΩΡΑ.

SPORTDAY

Toν Ντέμη Νικολαϊδη έχει κεντρικό θέμα στην ΑΕΚ η εφημερίδα γράφοντας ότι "την... ψάχνει ξανά". Στο ρεπορτάζ της η SD σημειώνει: "Προσπάθεια να βοηθήσει την ΑΕΚ συγκεντρώνοντας κάποια κεφάλαια φαίνεται πως έχει αρχίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ είχε αρχίσει μία ανάλογη προσπάθεια και το καλοκαίρι, δίχως όμως αποτέλεσμα. Κάτι η οικονομική κρίση και η πολιτική αβεβαιότητα, κάτι η είσοδος του Θωμά Μαύρου... έπαιξαν το ρόλο τους σε αυτό.

Ωστόσο, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα στο χείλος του γκρεμού, ίσως και υποκύπτοντας στις πιέσεις ορισμένων να βγει μπροστά για μία ακόμη φορά στα δύσκολα, ο Ντέμης Νικολαΐδης φαίνεται πως αποφάσισε να ενεργοποιηθεί ξανά. Σύμφωνα με τη SportDay συναντήθηκε χθες με τον επιχειρηματία Γιάννη Μπεθάνη, με τον οποίο είχε επαφές και το καλοκαίρι, ενώ φέρεται να έχει προσεγγίσει κι άλλους οικονομικά επιφανείς ανθρώπους προκειμένου να συγκεντρώσει κάποια κεφάλαια, είτε μέσω απόκτησης μετοχών από αυτούς είτε με απλές χορηγίες. Άλλωστε κάθε ευρώ είναι ευπρόσδεκτο για την ΠΑΕ στη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται".

GOAL

Για τα χρήματα που θα βάλει ο Βιντιάδης τώρα στην ΑΕΚ χαρακτηρίζοντάς τα "κάτι... ψιλά", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Ο Βιντιάδης υποσχέθηκε να δώσει κάποιο μικρό ποσό, την επόμενη εβδομάδα. Χρήματα έρχονται και από τον Φωτίου". Παράλληλα, τονίζεται η επιθυμία των παικτών να λάβουν κάποια χρήματα, αλλά και να τους ξεκαθαριστεί η ΑΕΚ την επόμενη ημέρα.

LIVE SPORT

"To μπαλάκι στους παίκτες", γράφει η εφημερίδα εξηγώντας τι προκύπτει μετά την ομιλία των Δημητρέλου - Μπρουσιανού στα αποδυτήρια χθες το μεσημέρι: "Νίκη για να έρθει επενδυτής, ζήτησε ο Δημητρέλο" και το γράφει η LS, η οποία καταλήγει: "Από τον Βιντιάδη λείπουν 4 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας", με τα λόγια του προέδρου να σκορπούν απογοήτευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα