Η απόκοσμη δολοφονία αστυνομικού που μετέδωσε το CNN (video)

08:35 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο, λίγων δευτερολέπτων, από κάμερα περιπολικού που μετέδωσε το CNN και δείχνει έναν αστυνομικό να χάνει την ζωή του με πολύ περίεργο τρόπο!
Το βίντεο δείχνει τον αστυνομικό που έχει σταματήσει ένα αυτοκίνητο για έλεγχο. Ο αστυνομικός πλησιάζει τον οδηγό και με τον φακό εξετάζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ξαφνικά ένα φως από το πουθενά τυλίγει τον αστυνομικό και σε κλάσματα δευτερολέπτου σωριάζεται στο έδαφος απανθρακωμένος!!

Αμέσως ο οδηγός ξεκινάει το αυτοκίνητο και χάνεται στο δρόμο!
Όταν εξετάστηκε το βίντεο στο κανάλι με την πρώτη ματιά, πολλοί το θεώρησαν ψεύτικο, όμως σε δεύτερη μελέτη το βρήκαν αξιόπιστο και το έπαιξαν στον αέρα.Τα μονογράμματα του βίντεο από το περιπολικό είναι αληθινά και τα χρησιμοποιεί στις καταγραφές η αμερικάνικη αστυνομία.
Η στολή και τα αντικείμενα στον αστυνομικό δείχνουν να είναι όλα αυθεντικά ακόμα και το καπό του περιπολικού! Η στολή δείχνει να είναι από την περιοχή του Μισισίπι.
Επισήμως οι αρχές στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι δεν έχει καταγραφεί στα αρχεία τέτοιο περιστατικό, αν και είπαν ότι έχουν δει το βίντεο και τόνισαν ότι έχουν συμβεί πολλά παράδοξα την χρονιά που πέρασε.
Ωστόσο στην αστυνομία του Μισισίπι έχει αφαιρεθεί η κάμερα από ένα περιπολικό και το αυτοκίνητο του «δολοφόνου» βρέθηκε κοντά στα σύνορα του Καναδά εγκαταλειμμένο.
Το τι ακριβώς συνέβη είναι άγνωστο,αν και για πολλούς είναι ένα «αστείο».Κάποιοι από τους "Ουφολόγους» ερευνητές πιστεύουν ότι ίσως πρόκειται για Χρονίρ!!Ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν Χρονίρ, αν και θα μπορούσε να αποφύγει τον αστυνομικό με πολλούς και διάφορους τρόπους δεν το έκανε.
Κάποιοι άλλοι ερευνητές πιστεύουν ότι ίσως χρησιμοποίησε ακτινοβόλο όπλο για να τον απανθρακώσει.Όπως και να έχει το θέμα παραμένει ανεξήγητο αν και κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι είναι εξωγήινος και για να διαφύγει τον απανθράκωσε!Η επίσημη αστυνομία ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι δολοφονήθηκε οποιοσδήποτε αστυνομικός ή τροχονόμος με τον τρόπο που θα δείτε στο video που ακολουθεί, αλλά η Αμερική έχει πια συνηθίσει σε συγκάλυψη παράξενων γεγονότων, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι που ερεύνησαν την υπόθεση
Δείτε το φρικιαστικό video:

Keywords
Τυχαία Θέματα