Η αποστολή της Βοσνίας

22:08 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Κανονικά στην αποστολή της Βοσνίας βρίσκεται ο Μιραλέμ Πιάνιτς με τη συμμετοχή του να παραμένει αμφίβολη με την Ελλάδα, ωστόσο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί επί της Λιθουανίας.
«Θα δούμε. Χρειάζομαι τον Μιραλέμ για το επόμενο ματς με την Λιθουανία (16/10), στο οποίο θέλουμε πάση θυσία τη νίκη. Δεν θα ρισκάρω την συμμετοχή του

στο πρώτο ματς με την Ελλάδα για να τον χάσω στο επόμενο και πιο σημαντικό παιχνίδι με την Λιθουανία», είπε ο Σούσιτς για να συνεχίσει ενόψει της αναμέτρησης:
«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τη νίκη αλλά θα παίξουμε επιθετικά από το ξεκίνημα γιατί μόνο έτσι μπορούμε να παίξουμε έχοντας στράικερ όπως ο Εντιν Τζέκο και ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς. Δεν είμαστε ομάδα που κάνει παιχνίδι υπομονής και που βασίζεται στις αντεπιθέσεις. Θέλουμε να βάλουμε 1 ή 2 γκολ».
Αναλυτικά η αποστολή της Βοσνίας:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ασμίρ Μπέγκοβιτς (Στόουκ), Ιμπραϊμ Σέχιτς (Μερσίν), Ασμίρ Αβντούκιτς (Μπόρατς Μπανιαλούκα)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ερβιν Ζουκάνοβιτς (Κόρτραϊκ), Εμίρ Σπάχιτς (Σεβίλλη), Τόνι Σούνιτς (Ζόρια Λουγκάνσκ), Μενσούρ Μούιντζα (Φράιμπουργκ), Ογκνιεν Βράνιες (Κράσνονταρ)
ΜΕΣΟΙ: Μουχάμεντ Μπέσιτς (Φερεντσβάρος), Σέναντ Λούλιτς (Ρόμα), Μιραλέμ Πιάνιτς (Ρόμα), Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς (Ντινάμο Μόσχας), Σέγιαντ Σαλίχοβιτς (Χόφενχαϊμ), Αντνάν Ζαχίροβιτς (Σπαρτάκ Νάλτσικ), Ιβάν Σέσαρ (Σεράγεβο), Χάρις Μεντουνιανίν (Γκαζιάντεπσπορ), Σένιγιαν Ιμπριτσιτς (Γκαζιάντεπσπορ), Μουαμέρ Σβράκα (Ζελέζνιτσαρ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Βένταντ Ιμπίσεβιτς (Στουτγκάρδη), Εντιν Τζέκο (Μάντσεστερ Σίτι), Αβντίγια Βρσάγεβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς (Βοϊβοντίνα)

Keywords
Τυχαία Θέματα