«Η Αθήνα για το EURO 2020»

12:32 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η τελική φάση του EURO 2020 θα πραγματοποιηθεί σε 13 πόλεις σε διαφορετικές Ομοσπονδίες και ο Θόδωρος Θεοδωρίδης κάλεσε την ελληνική πλευρά να κινήσει τις διαδικασίες ώστε και η Αθήνα να θέσει υποψηφιότητα.
Στο περιθώριο των εκλογών της ΕΠΟ, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA τόνισε: "Στο Euro 2020 η διοργάνωση θα γίνει σε 13 πόλεις σε διαφορετικές ομοσπονδίες, τέσσερα παιχνίδια σε κάθε πόλη. Θα πρέπει η Αθήνα

να είναι υποψήφια, είναι μεγάλη ευκαιρία για μας και πρέπει το νέο ΔΣ να πιέσει το ΟΑΚΑ και την Πολιτεία να δηλώσουν υποψηφιότητα. Η απόφαση θα παρθεί το Δεκέμβριο".
Παράλληλα ο Θόδωρος Θεοδωρίδης ενημέρωσε πως από το 2013 έως το 2018 στα ταμεία της ΕΠΟ θα μπαίνουν περίπου 4.6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, χρήματα που θα προέρχονται από τα προγράμματα της UEFA, όπως η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τα προκριματικά EURO και Παγκοσμίου Κυπέλλου, προγράμματα για προπονητές, διαιτητές, γυναικείο ποδόσφαιρο κλπ. Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, υπογραμμίζοντας το ήθος και την αξιοπρέπεια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα