Η Μπάρμπι και ο Κεν Κεν συναντήθηκαν και... μισήθηκαν! (ΦΩΤΟ)

21:21 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η 23χρονη Ουκρανή Valeria Lukyanova έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια ως η ζωντανή Μπάρμπι, ενώ ο 32χρονος Justin Jedlica είναι ο Κεν Κεν με σάρκα και οστά.

Όμως παρόλο που η Μπάρμπι και ο Κεν Κεν τρέφουν φλογερά αισθήματα ο ένας για τον άλλο, οι ζωντανές τους ενσαρκώσεις δεν είναι και τόσο αγαπημένες!

Η 23χρονη «Μπάρμπι» μετέβη στη Νέα Υόρκη για να συναντηθεί για πρώτη φορά

με τον «Κεν Κεν» για τις ανάγκες επεισοδίου του αμερικανικού tabloid σόου Inside Edition, όμως δεν γεννήθηκε έρωτας με την πρώτη ματιά!

Σ' αυτό ίσως βοήθησαν και οι περσινές δηλώσεις του Jedlica για τη Lukyanova ότι μοιάζει με drag queen. Άλλωστε και η Lukyanova μετά τη συνάντησή τους δήλωσε ότι «το έχει παρακάνει με το φούσκωμα των χειλιών του». Οι δυο τους πόζαραν αμήχανα ο ένας δίπλα στο άλλο και η αντιπάθεια μεταξύ τους ήταν εμφανής.

Ο Jedlica έχει ξοδέψει 100.000 δολάρια σε πάνω από εκατό πλαστικές, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πέντε ρινοπλαστικές, αυξητικές σε ζυγωματικά, χείλη, οπίσθια και πηγούνι, ενώ η Lukyanova εκτός από ορισμένες πλαστικές που έχει κάνει, φορά μπλέ φακούς επαφής και γυμνάζεται καθημερινά και ακολουθεί αυστηρή διατροφή, για να διατηρεί τις... κουκλίστικες αναλογίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα