«Η Μπάρτσα τα βρήκε σκούρα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ»

15:14 18/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ δυσκόλεψε πολύ τη Μπαρτσελόνα και μάλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει την ισοπαλία αν στο 92' ο Τερ Στέγκεν δεν αντιδρούσε αποτελεσματικά σε προσπάθεια του Μαντούκα αλλά το τελικό 1-0 δεν απέτρεψε την κριτική του ισπανικού Τύπου για την εμφάνιση των παικτών του Λουίς Ενρίκε.
Δείτε τι έγραψε ο ισπανικός Τύπος, και όχι μόνο, για την παρουσία του ΑΠΟΕΛ

στο "Καμπ Νου"

Sport: «Η Μπάρτσα τα βρήκε σκούρα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Το κεφάλι του Πικέ και το χέρι του Τερ Στέγκεν έδωσαν τη νίκη στη Μπάρτσα».
AS: «Ο Πικέ έδωσε τη νίκη στη βαρετή Μπαρτσελόνα. Η κεφαλιά του αμυντικού έδωσε τους τρεις πόντους στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Ντεμπούτο για τους Σαμπέρ και Τερ Στέγκεν, με τον δεύτερο να κρατάει τη νίκη στο τέλος».
Mundo Deportivo: «Ο Πικέ πέτυχε το μοναδικό γκολ. Η Μπαρτσελόνα, με επτά γηγενείς, πήρε τη νίκη στο ντεμπούτο του Λουίς Ενρίκε στο Τσάμπιονς Λιγκ.
UEFA: «Η κεφαλιά του Πικέ στο πρώτο ημίχρονο έκανε νικηφόρο του Λουίς Ενρίκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δεν ένιωσε άνετος απέναντι στους πρωταθλητές Κύπρου».
Daily Mail: «Ο Πικέ πήρε την κεφαλιά από φάουλ του Μέσι και οι Ισπανοί γλίτωσαν το κάζο από τους πρωταθλητές Κύπρου».
L'Equipe: «Η κακή Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με το δεξί, χάρη στην κεφαλιά του Πικέ από φάουλ του Μέσι. Ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να κάνει το θαύμα, εάν ο Τερ Στέγκεν δεν έδιωχνε το σουτ του Μαντούκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα