Η Μπαρτσελόνα για Αμπιντάλ

15:59 7/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε πρόσφατα όταν υποστήριξε πως την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο και βρισκόταν εκτός προπονήσεων, η Μπαρτσελόνα δεν του κατέβαλε τον μισθό του.
Σήμερα η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ισπανίας πήρε θέση για το θέμα επίσημα βγάζοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Μετά τις δηλώσεις του Ερίκ Αμπιντάλ στην εφημερίδα Equipe, η Μπαρτσελόνα επικοινώνησε με τον παίκτη και τον ατζέντη του με σκοπό να ξεκαθαρίσει τη σύγχυση

που δημιουργήθηκε με τη φράση «Ο σύλλογος δε με πλήρωνε τους μήνες που ήμουν άρρωστος». Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα:
- Και οι δύο πλευρές επιβεβαιώνουν ότι ο σύλλογος τήρησε τις υποχρεώσεις που είχαν οριστεί στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.
- Τον Ιανουάριο του 2012, έστω και αν ο ποδοσφαιριστής υποτροπίασε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης ύπατος δύο μήνες αργότερα, η Μπαρτσελόνα προσέφερε επέκταση και νέο συμβόλαιο στον Αμπιντάλ, το οποίο συμπεριελάμβανε σημαντικό μπόνους για την ανανέωση. Η επέκταση υπεγράφη.
-Τον Μάρτιο του 2012, όταν η ασθένεια του Αμπιντάλ επανεμφανίστηκε, ο σύλλογος δεν προχώρησε σε οψιόν που είχε υπογραφεί για ακύρωση συμβολαίου. Με αμοιβαία συμφωνία, η Μπαρτσελόνα και ο παίκτης ανέβαλαν το συμβόλαιό του μέχρι να ξεκαθαριστεί εάν θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί και πάλι. Αυτό το διάστημα ο Αμπιντάλ εξακολουθούσε να παίρνει τον μηνιαίο μισθό που είχε συμφωνηθεί και μετά την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα έλαβε το αναλογικό ποσό του συμβολαίου του.
- Τον Ιούνιο του 2013, όταν το συμβόλαιό του ήταν κοντά σε ολοκλήρωση, οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα