Η Δέσποινα Βανδή δώρισε 35.000 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

23:28 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δημου Αθηναίου, όπου πρόσφερε το ποσό των 35.000 ευρώ, ώστε να μπορέσουν να βοηθούν οι οικογένειες που στηρίζει το συγκεκριμένο Παντοπωλείο, αλλά και αυτά του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης.

Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν χάρη

στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που είχε διοργανώσει η Δέσποινα Βανδή και πρόκειται να βοηθήσουν περίπου 4.000 οικογένειες σε Αθήνα, στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη.

Στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αθηναίων στην οδό Σοφοκλέους στηρίζονται περίπου 600 οικογένειες παίρνοντας τρόφιμα.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο στον κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε και ήρθε στο μπαζάρ που κάναμε τα Χριστούγεννα και μαζέψαμε 35.000 ευρώ, αλλά και σε όλες τις εταιρίες για τα προϊόντα που μας έδωσαν, χωρίς χρήματα και μας έδωσαν τη δυνατότητα να τα βάλουμε σε πολύ χαμηλές τιμές και να έρθει ο κόσμος και να τα αγοράσει», είπε η Δέσποινα.

Όπως μάλιστα τόνισε όλη αυτή την ενέργεια δεν την κάνει μόνη της, αλλά μαζί και με άλλες φίλες της.

«Τα χρήματα που συγκεντρώσαμε, προέκυψαν από την πώληση προϊόντων που η μεγαλύτερη τιμή του ήταν μέχρι 15 ευρώ. Το κάναμε για τρίτη χρονιά και θα ήθελα να συνεχίσει. Η επόμενή μου προσπάθεια είναι να γίνει στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα θα το πραγματοποιήσω», είπε.

Η Δέσποινα είπε επίσης ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βοηθά τους συνανθρώπους της.

«Εγώ επικεντρώνομαι στην βοήθεια στο συνάνθρωπο. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε ο Θεός να μου χαρίζει πράγματα κι εγώ να χαρίζω όπου μπορώ. Αυτό το κουβαλάω πάντα μέσα μου. Είναι ευλογία να μπορεί κάποιος να δίνει στον συνάνθρωπό του που το χρειάζεται και όταν το έχει ανάγκη. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο γιατί μαζί μπορούμε», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα