Η διερμηνέας της ΑΕΚ για την… ΑΕΚ

21:07 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport24.gr παραχώρησαν οι διερμηνείς της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, όπου αναφέρθηκαν στις πιο ευχάριστες αλλά και στις πιο... άβολες στιγμές τους το διάστημα που βρίσκονται στον χώρο και στις συγκεκριμένες ομάδες. Δείτε τις

απαντήσεις της «δικιάς μας» Βάσως Πρεβεζιάνου, που είναι η διερμηνέας της ΑΕΚ εδώ και 3 χρόνια.

- Η σχέση σας με το ποδόσφαιρο πριν ασχοληθείτε επαγγελματικά με αυτό;

"Προέρχομαι από τον δημοσιογραφικό χώρο οπότε είχα άμεση επαφή με τον αθλητισμό και με το ποδόσφαιρο ειδικότερα. Το γεγονός αυτό βοήθησε σίγουρα στην ομαλή προσαρμογή μου στην καθημερινότητα και στις απαιτήσεις μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Αν και είναι άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις από μέσα".

- Η πιο όμορφη στιγμή στο χώρο που εργάζεστε;

"Η κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ το 2011 διότι έδωσε χαρά και έφερε χαμόγελα τόσο στα μέλη της ομάδας όσο και στο προσωπικό της ΠΑΕ. Ήμουν λίγους μήνες στην ομάδα και τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα".

- Ο προπονητής με τον οποίο είχατε την καλύτερη συνεργασία;

"Πολύ καλή συνεργασία είχα με τον κ. Μανόλο Χιμένεθ. Εκρηκτικός και αυθόρμητος χαρακτήρας, αλλά δίκαιος άνθρωπος. Τους τελευταίους μήνες έχω, επίσης, εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Έβαλντ Λίνεν και αυτό που μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι σέβεται και αναγνωρίζει τη δουλειά όλων όσοι εργάζονται στην ΑΕΚ".

- Ο αντίστοιχος παίκτης;

"Θα ξεχώριζα τον Ρότζερ Γκερέιρο με τον οποίο συνεργάζομαι φέτος για τρίτη σεζόν. Είναι επαγγελματίας, φιλικός, χαμογελαστός και η συμπεριφορά του είναι πάντοτε άψογη. Πολύ καλή συνεργασία είχα επίσης με τον Μπλάνκο και τον Βάργκας. Ο Ίσμαελ είναι ένα εξαιρετικό παιδί και ο Φαμπιάν ένας άριστος επαγγελματίας".

- Βρεθήκατε ποτέ σε αμήχανη/άβολη στιγμή για κάτι που έπρεπε να μεταφράσετε;

"Ένιωσα άβολα την πρώτη φορά που χρειάστηκε πριν από παιχνίδι να μεταφράσω τις οδηγίες του προπονητή κατά την ανάλυση της τακτικής και την προβολή βίντεο. Έπρεπε να μεταφράζω ταυτόχρονα σε δύο γλώσσες όρους όπως «συγκλίνουμε στον άξονα», «κάνουμε τριγωνάκια» και «κλείσιμο με μαν του μαν και έξτρα βοήθειες»! Ευτυχώς είχα για «βοηθό» τον Λεονάρντο!"

- Έχετε υποπέσει σε κάποιο σαρδάμ το οποίο το θυμάστε ακόμα και γελάτε;

"Σαρδάμ δεν θυμάμαι αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω το εφετινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Πετρόπουλος πετυχαίνει στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ της ισοφάρισης, ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη και ο κ. Λίνεν πρέπει να κάνει αμέσως δηλώσεις στη NOVA. Σαρδάμ μπορεί να μην έκανα, αλλά η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που δεν ήμουν σίγουρη ότι μετέφρασα σωστά την ερώτηση του δημοσιογράφου και την απάντηση του προπονητή. Ήμουν στα όρια εμφράγματος...

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το θέμα του sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα