Η δύσκολη μπάλα και οι άλλοι που φταίνε

23:31 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Φταίνε οι... άλλοι

Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365.gr

Χαρείτε τώρα μεγάλοι ΑΕΚτζήδες, δραστήριοι πρόεδροι που συναναστρέφεστε με οντότητες και εξαφανισμένοι μέτοχοι, την εικόνα που εσείς δημιουργήσατε. Να σας χειροκροτήσουμε για το μεγάλο σας επίτευγμα, να σας αποθεώσουμε και φυσικά να σας στηρίζουμε με κάθε τρόπο για αυτό που καταφέρατε. Να κάνουμε ό,τι μπορούμε όλοι μαζί για να μείνετε και να συνεχίσετε το έργο σας μέχρι την λύτρωση ΣΑΣ.

Να βάλουμε πλάτη, να αγοράσουμε διαρκείας, να πλακωθούμε ακόμα και

μεταξύ μας για να ακούσουμε τελικά, για μια ακόμα φορά, τους δακρύβρεχτους λόγους σας. Δεν πειράζει που οι πρωτοκλασάτοι παίκτες έφυγαν και κρατήσατε ή αποκτήσατε κατά φαντασία ποδοσφαιριστές. Δεν πειράζει που σε όσους μπορούν έχετε κηρύξει αυτόνομα στάση πληρωμών και έχετε ρίξει την ψυχολογία τους στο ναδίρ. Εσείς ξέρετε καλύτερα, εσείς που αποφασίσατε να φορέσετε τον μανδύα του διαχειριστή που συνέχεια κόβει αλλά ποτέ δεν του βγαίνουν τα κουκιά.

Για όλα φταίνε άλλωστε οι παίκτες που είναι αδιάφοροι, οι άσχετοι προπονητές και ο κόσμος που δεν γεμίζει το γήπεδο. Αυτοί δεν κερδίζουν, αυτούς να κατηγορήσουμε μέχρι η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και τότε βλέπουμε. Κάποια οντότητα έφτασε εκεί την κατάσταση, κάποια μυστική δύναμη που δεν σας άφησε να κάνετε τα πράγματα σωστά. Που δεν σας επιτρέπει ούτε να βρείτε κάποια λύση, ούτε να βάλετε τέλος στην κατρακύλα.

Μπορεί η ομάδα να καταρρέει, μπορεί να μην πληρώνετε κανείς, μπορεί τελικά να μην είστε σε θέση να προσφέρετε ούτε καν ελπίδα όμως οι παίκτες πρέπει να παίζουν (ακόμα και αυτοί που εσείς βαφτίσατε ποδοσφαιριστές Α'Εθνικής) και ο κόσμος να μην απογοητεύεται και να στηρίζει. Και τα χρόνια θα περνούν μέχρι μια μέρα να σηκώσετε τα χέρια και να πείτε «δυστυχώς διαλυόμαστε, κάναμε ό,τι μπορούσαμε».

Η παράσταση όμως τελειώνει, οι θεατές βγαίνουν από τον λήθαργο και ζητούν μια λύση. Όχι σε 45 μέρες, όχι κάποτε. Ζητούν μια λύση άμεσα, όχι γιατί απλά την αξίζουν αλλά γιατί εσείς την χρωστάτε σε αυτό το τεράστιο μέγεθος που λέγεται ΑΕΚ και δεν θα μικρύνει επειδή έτσι βολεύει.

Υ.Γ. Καλή χρονιά να έχουμε έστω και αν ξεκίνησε με πίκρα.

Το δύσκολο είναι να παίξεις μπάλα...

Του Τάσου Καπετανάκου, ρεπόρτερ ΑΕΚ στο aek365.gr

Με τεράστιο προβληματισμό έφυγα από το ΟΑΚΑ. Δεν είναι η αστοχία, αλλά η (κακή) εικόνα. Η ΑΕΚ απέναντι σε μια μαζική άμυνα έπρεπε να βρει τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» το ματς. Δεν έπαιξε καλά. Δεν είχε καλή οργάνωση, ο Χοσέ Κάρλος ήταν «εγκλωβισμένος», οι Κλωναρίδης και Σιαλμάς δεν πλαγιοκόπησαν όσο έπρεπε (σποραδικά μόνο), ο Μπέλεκ (μόνο) πάλευε και από τους δύο μέσους μόνο ο Ρίκκα προσπαθούσε προς τα μπρος. Με τα λάθη του, αλλά προσπαθούσε. Ο Μάκος δεν προσπάθησε καν σήμερα και συνεχίζει τις πολύ κακές εμφανίσεις που με τις επιστροφές των Βάργκας και Καφέ, τον φέρνουν 100% στον πάγκο στα επόμενα παιχνίδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Μάκος, μας θυμίζει τον προπέρσινο Μάκο και όχι τον

Keywords
Τυχαία Θέματα