Η ευκαιρία του Βιντιάδη και η κόντρα στο Φάληρο

09:14 8/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα Βιντιάδη έχει κεντρικό της θέμα σήμερα η εφημερίδα, γράφοντας: "Ορόσημο η 22η Μαρτίου. Σε αυτή τη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα οριοθετήσουν το άμεσο μέλλον της. Η 22η Μαρτίου είναι "ορόσημο" γιατί αν και τότε δεν εμφανιστεί και δηλώσει έτοιμος να κάνει έστω το πρώτο ουσιαστικό βήμα για επίσημο είσοδο στην ΠΑΕ, αυτό θα δείξει ότι η προσπάθειά του, που συνεχίζεται καθημερινά και σε όλα τα

μέτωπα, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει αποτύχει. Μία τελική και καθοριστική επαφή με τον Κιθ Χάρις μένει, για να ειδοποιήσει τον Πέτρο Παππά ότι είναι έτοιμος να του παρουσιάσει συγκεκριμένο πλάνο και να του ζητήσει να καλέσει σε συνάντηση τον Μελισσανίδη, αλλά και τον Νοτιά".
Ως δεύτερο θέμα της η ΩΡΑ έχει την τιμωρία (;) του Άρη κάνοντας λόγο για "τιμωρία - κωμωδία".

SPORTDAY

Mε τα αγωνιστικά πλάνα του Λίνεν εν όψει Καραϊσκάκη ασχολείται η εφημερίδα γράφοντας χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της: "Η πρώτη αφορά το δοκιμασμένο και πετυχημένο 4-4-2 με ρόμβο στο χώρο του κέντρου. Σε αυτό ο Φέτσης θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Μητρόπουλου, Ρίκκα και Κορδέρο θα είναι οι εσωτερικοί μέσοι, με τον Γκερέιρο μπροστά τους και στην επίθεση τον Φούντα με έναν εκ των Κατίδη και Πετρόπουλο (ο δεύτερος δεν είναι 100% έτοιμος και ίσως προφυλαχθεί). Το εναλλακτικό πλάνο προβλέπει ένα πιο συντηρητικό σχήμα, 4-3-2-1, με τους Φέτση, Ρίκκα και Κορδέρο στον άξονα, Γκερέιρο και Φούντα μπροστά τους και μοναδικό προωθημένο τον Κατίδη ή τον Πετρόπουλο.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά πως θα χρειαστεί να μην μπει η ομάδα με ηττοπάθεια στο «Καραϊσκάκη», καθώς σε αυτή την περίπτωση θα κινδυνεύσει όχι απλώς να χάσει, αλλά και να συντριβεί. Για το λόγο αυτό έχουν δώσει το βάρος στην ψυχολογία. Ο Χρήστος Κωστής, που ως ποδοσφαιριστής έχει φάει με το κουτάλι τέτοια ντέρμπι, έχει αρχίσει εδώ και μέρες «φροντιστήριο» στους μικρούς σε ηλικία παίκτες της ομάδας που δεν έχουν πείρα από τέτοια παιχνίδια. «Μην φοβηθείτε τον Ολυμπιακό. Εκείνοι είναι το φαβορί και θα έχουν το άγχος. Πρέπει να το πιστέψετε», αναφέρει μεταξύ άλλων. Η Original αναμένεται να επισκεφτεί με αντιπροσωπεία της στο ξενοδοχείο την αποστολή το Σάββατο, ενώ στην ομάδα θα μιλήσουν και ο Ανδρέας Δημητρέλος (που αναμένεται να είναι δίπλα στην ομάδα στο γήπεδο) με τον Ηλία Μπρουσιανό".


GOAL

Σε ρόλο - κλειδί ετοιμάζει στο Φάληρο τον Ταξιάρχη Φούντα, ο Λίνεν και η εφημερίδα το τονίζει. Στα διοικητικά πάντως γράφεται χαρακτηριστικά: "
Ο κλοιός σφίγγει για την ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Βιντιάδη να παραμένει άπραγος και να αφήνει ελάχιστες ελπίδες σωτηρίας της ΠΑΕ. Οι εξελίξεις έχουν μπει στην... κατάψυξη και ο υποψήφιος επενδυτής καλείται ξεκάθαρα μέχρι τις 22 Μαρτίου, ημερομηνία που έχει καθοριστεί να διεξαχθεί η γενική συνέλευση, να αποδείξει αν μπορεί και κυρίως αν θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Μέχρι τότε χρειάζεται υπομονή...

Εδώ και περίπου 8 μήνες ο Βιντιάδης συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων, προσπαθεί να κερδίσει χρόνο όσο περισσότερο μπορεί, με ανθρώπους από το περιβάλλον του να υποστηρίζουν ότι η υπόθεση βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Το πολυαναμενόμενο ταξίδι του στην Αγγλία και η συνάντησή του με τον Κιθ Χάρις θα τρέξουν όλες τις εξελίξεις, με τον κόσμο της Ενωσης να αδημονεί.

Το άσχημο για τους «κιτρινόμαυρους» είναι ότι οι μέρες περνούν χωρίς ουδείς να φανερώνει τις προθέσεις και τις κινήσεις του για το μέλλον της ΑΕΚ. Ο Πέτρος Παππάς περιμένει κι αυτός τον Βιντιάδη, προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Νίκο Νοτιά και να τους ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίον θα ασχοληθεί με τα διοικητικά ο Βιντιάδης, αν τελικά το αποφασίσει.

Αν πάντως οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και ο νεαρός εφοπλιστής ταξιδέψει με προορισμό το νησί για να συναντήσει τον Κιθ Χάρις και οι δυο τους επιστρέψουν στην Αθήνα, τότε τα μηνύματα πιθανότατα θα είναι θετικά. Είναι σημαντικό να έρθει στη χώρα μας ο Αγγλος, αφού αυτό θα αποδείξει ότι υπάρχει ενδιαφέρον, και να δώσει το «παρών» σε μια συνάντηση με τους Παππά και Μελισσανίδη που φαίνονται διατεθειμένοι να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ΑΕΚ.

Ολες αυτές, βέβαια, είναι πληροφορίες που μέχρι να επιβεβαιωθούν παραμένουν... πληροφορίες και σενάρια επί σεναρίων. Το γεγονός πάντως ότι έχει οριστεί γενική συνέλευση περί τα τέλη Μαρτίου είναι στοιχείο που οριοθετεί τις όποιες εξελίξεις.

Οσον αφορά το περιβάλλον του Βιντιάδη, υπάρχει μία αισιοδοξία για θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων. Υποστηρίζεται μάλιστα ότι οι επαφές του υποψήφιου επενδυτή είναι τακτικές, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα που χρειάζεται για να επενδύσει και να μπει δυναμικά στην ομάδα. Επαφές γίνονται και με την κυβέρνηση σχετικά με το φορολογικό νομοσχέδιο, αλλά και σε αυτό το κομμάτι υπάρχει στασιμότητα.

Τέλος, για τον Δημήτρη Μελισσανίδη τα πράγματα είναι δεδομένα. Μέχρι να δει φως στο τούνελ από τους μετόχους, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα τηρήσει στάση αναμονής και ανάλογα με το πώς θα πορευτούν οι υπόλοιποι θα κινηθεί κι ο ίδιος".

LIVE SPORT

"Θωρακίζει τα χαφ με Ρίκκα, Φέτση, Κορδέρο, Φούντα" γράφει η εφημερίδα για τον Λίνεν εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ενώ προσθέτει την προτροπή του προπονητή να "χτυπήσετε στην κόντρα τον Ολυμπιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα