Η ΕΠΟ ανακοινώνει την προεπιλογή του Σάντος

15:58 14/5/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων από ξένες ιστοσελίδες για την προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας, η ΕΠΟ αποφάσισε να ανακοινώσει σήμερα την πραγματική προεπιλογή με τον Φερνάντο Σάντος να ανακοινώνει την Δευτέρα 19 Μαΐου την τελική 23άδα που θα ταξιδέψει στην Βραζιλία για το Μουντιάλ.
Μετά τα δημοσιεύματα σε Περού, Ιταλία και στο BBC,

η FIFA μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της αποκάλυψε τους 29 Έλληνες διεθνείς που βρίσκονται στην προεπιλογή. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι αρχικές επιλογές του Σάντος που δημοσιεύει η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι ίδιες με αυτές των ξένων δημοσιευμάτων.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ ενώ η προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας, σύμφωνα με την FIFA, είναι η εξής:
Τερματοφύλακες: Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καρνέζης (Γρανάδα), Γλύκος (ΠΑΟΚ), Καπίνο (Παναθηναϊκός)
Αμυντικοί: Α. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανιάτης, Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Βύντρα (Λεβάντε), Τοροσίδης (Ρόμα)
Μέσοι: Τζιόλης (Καϊσέρισπορ), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Καραγκούνης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Τορίνο), Νίνης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Τζένοα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος και Κονέ (Μπολόνια)
Επιθετικοί: Δ. Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ) και Γκέκας (Κόνιασπορ)

Keywords
Τυχαία Θέματα