Η… φόρμουλα για τον Μπαργκάν

17:23 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κενάν Μπαργκάν είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό. Στις 24 Νοεμβρίου, είχατε διαβάσει στο aek365 τις μεταγραφικές σκέψεις που έκαναν διοίκηση και Λίνεν και τις δύο... έτοιμες λίστες: Αυτή για την «κανονική μεταγραφή» του Ιανουαρίου (από τη συγκεκριμένη αποκτήθηκε ήδη ο Πετρόπουλος) και αυτή με τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες (και από αυτήν έγινε ήδη μια μεταγραφή, αυτή του Μητρόπουλου). Στο εν λόγω

ρεπορτάζ είχαμε αποκαλύψει ότι στη λίστα των «νεαρών» βρισκόταν και του όνομα του νεαρού μεσοεπιθετικού της Βέροιας.
Βέβαια, οι σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ γίνονταν τότε με την προοπτική ότι έως σήμερα θα είχε ξεκαθαρίσει οριστικά (και θετικά) η υπόθεση Βιντιάδη. Αισιοδοξία που δεν δικαιώθηκε, γεγονός που έχει αναγκάσει πλέον τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους και να αναζητήσουν πιο εφικτές λύσεις νεαρών ποδοσφαιριστών. Υπό άλλες συνθήκες, ο Μπαργκάν θα είχε πάει -έστω και προσωρινά- στην άκρη (όπως οι περιπτώσεις π.χ. των Μάνταλου, Βασιλακάκη, Βασιλείου), μέχρι να διαπιστωθεί αν θα προκύψει τελικά μια νέα κατάσταση στην ΠΑΕ και αν θα μπουν χρήματα στα ταμεία της.
Ωστόσο, ο άσος της Βέροιας (που είναι γεννημένος στην Ξάνθη και διαθέτει ελληνική ταυτότητα) είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο πιστεύει πολύ ο Λίνεν, καθώς ο Γερμανός θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΚ στην προσπάθεια που θα κάνει για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Έτσι, η Ένωση έχει αποφασίσει να το παλέψει για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Χρήματα επαρκή για την αγορά του δεν υπάρχουν και για τον λόγο αυτό στην ΑΕΚ αναζητούν μια... εναλλακτική φόρμουλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βέροια, η σκέψη που έχει μεταφερθεί από την ΑΕΚ προς τον παίκτη και την ομάδα του είναι να συζητηθεί η προοπτική ολοκλήρωσης της μεταγραφής με τη μορφή συνιδιοκτησίας, με τη Βέροια να εισπράττει ένα μικρό ποσό, να διατηρεί ένα μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων του Μπαργκάν (ακόμη και πάνω από το 40%) και παράλληλα να παίρνει και κάποιους παίκτες ως δανεικούς από την Ένωση, ως έμψυχα ανταλλάγματα.
Άλλωστε, το κιτρινόμαυρο ρόστερ... προσφέρεται, τη στιγμή που λόγω των λαθών του καλοκαιριού, έχει περισσότερες των απαιτούμενων επιλογών σε κάποιες θέσεις (όπως για παράδειγμα αυτή του φορ) και... καμία σε άλλες, όπως αυτή των εξτρέμ, όπου αγωνίζεται ο Μπαργκάν. Μένει να φανεί αν οι συζητήσεις για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή μέσω μιας τέτοιας φόρμουλας, θα μπορούσαν να καρποφορήσουν...

Keywords
Τυχαία Θέματα