Όλοι οι μέτοχοι υπέρ της εκκαθάρισης

10:18 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

11.30 Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η επόμενη στις 7 Ιουνίου

11.15 Ο Νίκος Ξηροκώστας πήρε το λόγο προς το τέλος της ΓΣ και απευθυνόμενος προς τα μέλη του Δ.Σ. τους ζήτησε να ενισχύσουν την ασφάλεια στα Σπάτα, καθώς υπάρχει μόνον ένας φύλακας για όλο το προπονητικό κέντρο και έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχουν απόπειρες από κάποιους αγνώστους να μπουν μέσα και να το λεηλατήσουν. "Θέλουν να μπουν μέσα και να πάρουν μέχρι και τα Κύπελλα", κατήγγειλε ο Ξηροκώστας!

10.45 Ξανά οι μικρομέτοχοι τον λόγο,

οι οποίοι ζητούν τα έγγραφα της εκχώρησης σε Οικονομόπουλο για το θέμα Ψωμιάδη, ζητώντας να γίνει εκχώρηση στον επόμενο πρόεδρο της Ερασιτεχνικής και όχι στον Οικονομόπουλο

10.45 Οι οπαδοί τόνιζαν ότι είναι υπέρ της εκκαθάρισης και πως είναι η μοναδική λύση για την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα σημειώναν ότι θα πρέπει παράλληλα να τιμωρηθούν όσοι αποδειχθεί ότι έχουν ευθύνη και έφεραν την ΑΕΚ εδώ που την έφεραν. Απευθυνόμενοι προς τον Αλεξίου του ζήτησαν να κάνει ό,τι μπορεί για να αποδοθούν ευθύνες, ενώ ο Αλεξίου εξήγησε πως "αν από τη διαδικασία προκύψουν ευθύνες θα υπάρξουν κυρώσεις, ήδη αυτεπάγγελτα έχει επέμβει το κράτος". Γι' αυτό το θέμα μίλησε και ο Δημητρέλος προτρέποντας τον οποιοδήποτε να βάλει ορκωτούς λογιστές και να ελέγξει το 15μηνο της δικής του θητείας.

10.42 Oι μικρομέτοχοι αντιδρούν στην προοπτική εκκαθάρισης και μέσω του Σταθάκου το τονίζουν. Άμεση αντίδραση των οπαδών προς το πρόσωπό του.

10.33 Ο Αλεξίου εξηγεί στους οπαδούς τι ακριβώς σημαίνει αυτή η απόφαση

10.32 Ξεκάθαρη τοποθέτηση Δημητρέλου, ο οποίος τονίζει ότι λόγω οικονομικής αδυναμίας η ΠΑΕ θα πάει στη Γ' Εθνική και σε εκκαθάριση και αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός του Δ.Σ.

10.30 Η διαδικασία ξεκινάει με τον Βασίλη Σίμο, τον εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά για να υπάρξει τριμελές Δ.Σ. με τους Δημητρέλο, Νεστορίδη και Αλεξίου, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων

10.23 Αρχίζει η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ

10.22 Στα Σπάτα φυσικά βρίσκονται και οι μικρομέτοχοι

10.13 Στα γραφεία φτάνει και ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, Βασίλης Σίμος

10.04 Η Γ.Σ. είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 10, αλλά όπως συμβαίνει πάντα θα υπάρξουν λίγα λεπτά καθυστέρησης

10.00 Περίπου 40 οπαδοί βρίσκονται επίσης στα Σπάτα

09.59 Στα γραφεία και ο Αλεξίου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους Supporters

09.45 Ο Ανδρέας Δημητρέλος φτάνει στα Σπάτα

Keywords
Τυχαία Θέματα