Η γυναίκα με τα μεγαλύτερα φυσικά στήθη στον κόσμο! (ΦΩΤΟ)

19:37 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η γυναίκα με τα μεγαλύτερα φυσικά στήθη στον κόσμο αποκάλυψε ότι δεν πάει πουθενά χωρίς σωματοφύλακα καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να της επιτεθεί!

Η 53χρονη Άνι Χόκινγκς Τέρνερ είναι καταχωρημένη στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με τα μεγαλύτερη φυσικά στήθη και αυτό είναι απόλυτα φυσικό καθώς το στήθος της κερδίζει ακόμα και τα στήθη που έχουν μεγαλώσει με πλαστικές εγχειρίσεις!

Η Τέρνερ μίλησε στην εκπομπή «Strange sex» αποκαλώντας τον εαυτό της «ονειρικό μοντέλο». Η ίδια έχει σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 250 φετιχιστικές ταινίες.

«Κανένας δεν μοιάζει σαν εμένα. Είμαι μια στο εκατομμύριο. Έχω σωματοφύλακα, επειδή ο κόσμος με κυνηγάει».

Όπως όμως λέει δεν ήταν πάντα έτσι. Όταν ήταν μικρή τα παιδιά την κορόιδευαν συνέχεια για το τεράστιο, για την ηλικία της, στήθος. Αλλά και τώρα η ζωή με τόσο μεγάλο στήθος δεν είναι πάντα εύκολη.

Η Τέρνερ δυσκολεύεται να οδηγήσει, δεν μπορούσε να θηλάσει τον γιο της, γιατί δεν μπορούσε να τον βάλει σε ένα αναπαυτικό σημείο, ενώ όταν σκύβει αν δεν σηκωθεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να τραυματιστεί. Επίσης, όταν στέκεται για πολλή ώρα όρθια αρχίζει να πονάει στους ώμους.

Όπως λέει, ο γιος της αισθάνεται άσχημα για τον τρόπο που την κοιτάει ο κόσμος.

Η Τέρνερ, που εργάζεται ως μοντέλο με το ψευδώνυμο Νόρμα Στιτζ, πάσχει από μεγαλομαστία με το στήθος να ζυγίζει 50 κιλά! Όπως όμως λέει ποτέ δεν σκέφτηκε να κάνει αφαίρεση στήθους.

Keywords
Αναζητήσεις
οι γυναικες μετα μεγαλυτερα φυσικα στηθοι, τα μεγαλυτερα φυσικα στηθη φωτο
Τυχαία Θέματα